Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τετάρτη, 20 Απριλίου 2011

Επίθεση αγανακτισμένης κοπέλας προς Βουλευτίνα στο κέντρο του Κολωνακίου επειδή ανακάλυψε πως η νεαρή πολιτικός ...είχε σχέση με τον πατέρα της!

“Έλουσαν” βουλευτίνα στο Κολωνάκι… όχι όμως για το μνημόνιο, αφού ήταν της αντιπολίτευσης!

Η είδηση είναι 100% διασταυρωμένη και την δημοσίευσε το “Παρόν”. Δεν είναι όμως κάποιος από τους συνηθισμένους προπηλακισμούς από αγανακτισμένους πολίτες.
Αγανακτισμένη βέβαια είναι και η συμπολίτισα που έκανε την επίθεση αλλά για άλλους λόγους, αφού σύμφωνα με τα ασπόνδυλα του Κολωνακίου η νεαρά βουλευτής τσιλιμπουρδίζει με τον πατέρα της. Που έχουν και μεγάλη διαφορά ηλικίας.
Η βουλευτίνα για όσους έχουν απορίες δεν ...

.
ανήκει στην κυβέρνηση, έτσι για να μην λέτε ότι βγάζουμε τα άπλυτα μονόπαντα.
Φαίνεται μάλιστα ότι άλλα είχε ακούσει για την Αθήνα αλλά …απογοητεύθηκε αφού εντέλει δεν είναι και τόσο “αχανής” αυτή η πόλη… http://www.olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου