Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Σάββατο, 23 Απριλίου 2011

Το καταθλιπτικό Πάσχα των Ελλήνων…defactogr  στο www.olympia.gr

Όπου και να γυρίσεις το βλέμμα σου σκυθρωπές φάτσες κατεβασμένα χαμόγελα.
Άνθρωποι της διπλανής πόρτας που δεν ξέρουν που πατούν και που πηγαίνουν,φορτωμένοι με τα προβλήματα της καθημερινότητας τους , την ανεργία το αβέβαιο μέλλον αυτόν και τον παιδιών τους.
Άξιζε τέτοια τύχη στους Έλληνες;
Πως μπορεί ένα περιφερόμενο κουστούμι όπως λέει και ο φίλος μου ο Χάρρυ Κλύνν να βυθίζει την Ελλάδα σε Εθνική κατάθλιψη, το αξίζουμε γαμώτο; ….

Έλληνα πως ανέχεσαι να ζούμε στον ζυγό μιας κυβέρνησης δοσίλογων και....

.

 υποταγμένων ανδρείκελων σε ξένους και ντόπιους νταβατζήδες και να μην αντιδράς ὀπως ξέρεις στους αιώνες;
Το φετινό Πάσχα των Ελλήνων δεν έχει Ανάσταση, έχει κατάθλιψη.
Η επίθεση είναι σκληρή, φαίνεται ότι είναι αποφασισμένοι να μη σταματήσουν πουθενά. Θέλουν να τα πάρουν όλα πίσω. Κι αυτό επηρεάζει τη διάθεση των ανθρώπων να ζήσουν.
Θα διεκδικήσουμε τη ζωή μας.Δεν πιστεύω ότι υπάρχει άλλη επιλογή.
Υπάρχουν Έλληνες που αντιστέκονται, υπάρχει ελπίδα,αρκεί να γίνει η αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου