Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Παρασκευή, 22 Απριλίου 2011

Το κυνήγι της ακαδημαϊκής λογοκλοπής συνεχίζεται στη Γερμανία (Oι Γερμανοί κλέφτες? Αποκλείεται...αυτός ο υπέροχος λαός του Χίτλερ και της Siemens, αυτό το ΄΄διαμάντι΄΄ ηθικής κάνει τέτοια?)

Το κυνήγι της ακαδημαϊκής λογοκλοπής συνεχίζεται στη Γερμανία


Με τις μαύρες λωρίδες απεικονίζονται οι περιοχές της επαληθευμένης λογοκλοπής στη διατριβή (από τη σχετική ιστοσελίδα)

Μετά την αναγκαστική παραίτηση του Γερμανού υπουργού άμυνας Karl-Theodor zu Guttenberg, υπό την πίεση της αποκάλυψης ότι μεγάλο μέρος της διδακτορικής του διατριβής ήταν προϊόν λογοκλοπής, το κυνήγι της ακαδημαϊκής λογοκλοπής συνεχίζεται, διαμέσου του....  στη Γερμανία. Η ιστοσελίδα των «κυνηγών» – κυρίως ανωνύμων – φιλοξενείται στο "wikia", ονομάζεται "VroniPlag Wiki" και είναι στα γερμανικά...
διαδικτύου,

Όπως φαίνεται και στην ιστοσελίδα, αφού εντόπισαν πολλά σημεία λογοκλοπής στη διατριβή της δικηγόρου Veronica Sass, κόρης του πρώην Πρωθυπουργού της Βαυαρίας Edmund Stoiber, ασχολούνται τώρα με τη διερεύνηση των διδακτορικών της Silvana Koch-Mehrin, ανώτερου στελέχους του κόμματος των Ελευθέρων Δημοκρατών και αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Matthias Pröfrock, πολιτικού.των χριστιανοδημοκρατών. 


Στην ιστοσελίδα σημειώνεται ότι το έργο τους δεν έχει σχέση με την πολιτική ή τη λασπολογία και ότι στόχος τους είναι να διασφαλιστεί η επιστημονική ακεραιότητα των διδακτορικών τίτλων στη Γερμανία. 

gnathion.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου