Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Πίσω από τη βιτρίνα των παιδικών προγραμμάτων, κρύβονται οι εφαρμογές της εφιαλτικής Νεοταξικής πραγματικότητας;


Πίσω από τα -φαινομενικά- αθώα παιδικά προγράμματα, υπάρχουν μηνύματα βίας, σεξισμού και ένταξης σε μια μελλοντική πραγματικότητα που θα διαφοροποιείται τελείως από τις μέχρι τώρα γνώριμες σε όλους μας κοινωνικές δομές και αξίες.

Η Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων,  ο Παγκόσμιος Έλεγχος, οι μαζικοί εμβολιασμοί, οι δυνάμεις  που δημιουργούν ''σούπερ - ράτσες'' ανθρώπων και οι συγκλονιστικές γεύσεις της ...αλκαλικής μαλτοδεξτρίνης και της ασπαρτάμης είναι λίγα από τα εφιαλτικά μηνύματα που επηρεάζουν -απροκάλυπτα πλέον- τις παιδικές ψυχούλες μέσω των παιδικών προγραμμάτων και δημιουργούν τις καταναλωτικές ανάγκες και τις συμπεριφορές που οι ισχυροί του μέλλοντος επιθυμούν να επιβάλλουν στις ανθρώπινες μάζες.

Ο μόνος τρόπος για να τα προστατεύσουμε είναι ο προσεκτικός έλεγχος των παιδικών εκπομπών τις οποίες βλέπουν. Στα βίντεο που ακολουθούν, θα δείτε ένα μικρό δείγμα από τον όγκο των στρεβλών πληροφοριών που διοχετεύονται καθημερινά στα μυαλουδάκια τους.





.

agiovasilema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου