Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Λεφτά υπάρχουν!, μόνο για τους λαθρομετανάστες που τους κτίζουν πολυτελείς σουίτες στον Έβρο. Η ωμή πρόκληση της κατοχικής κυβέρνησης έχει ξεπεράσει κάθε όριο!

Θα κατασκευαστούν περίπου 45 bungalows που θα έχουν 5 διαμερίσματα των 2 ατόμων
- Κάθε bungalow  θα έχει θερμαντικά σώματα και air condition και κάθε διαμέρισμα θα έχει διπλή κουκέτα, κουνουπιέρα, διάφορα αξεσουάρ και δύο καθρέφτες
- Προβλέπονται χώροι ψυχαγωγίας, πρότυπη νοσηλευτική μονάδα και πλυντήρια ρούχων
- Θα προσφέρεται διατροφή 3 γευμάτων με ειδικό διαιτολόγιο για χριστιανούς και μουσουλμάνους

Σύμφωνα με το Βήμα, η πρόταση για τη δημιουργία ''Πρότυπου κέντρου υποδοχής και φιλοξενίας παρανόμων μεταναστών'' υποβλήθηκε τον Φεβρουάριο στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη από έναν γερμανικό όμιλο ενώ συμμετέχει ελληνική κατασκευαστική εταιρεία.
Το ''χωριό'', αξίας ενός εκατομμυρίου ευρώ, θα αποτελείται από οικίσκους με κλιματισμό, ενώ θα προσφέρεται διατροφή με ειδικό διαιτολόγιο για χριστιανούς και μουσουλμάνους.
Σύμφωνα με τα σχέδια θα δημιουργηθούν χώροι ψυχαγωγίας, πρότυπη νοσηλευτική μονάδα, οικήματα για πλυντήρια ρούχων ενώ σε όλους τους παράνομους μετανάστες θα... δίνονται ειδικά σετ υποδοχής με είδη ρουχισμού και καθαριότητας, που θα περιλαμβάνουν οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες, σετ ξυριστικών, πετσέτες, σεντόνια, κουβέρτες και άλλα αναγκαία είδη ενώ στις μητέρες με βρέφη θα παραδίδονται αμέσως κούνιες, μπιμπερό, πάνες.
Κάθε οικίσκος θα έχει θερμαντικά σώματα και air condition. Θα έχει πέντε διαμερίσματα στα οποία θα διαμένουν από δύο άτομα. Το κάθε διαμέρισμα θα έχει διπλή κουκέτα, κουνουπιέρα, διάφορα αξεσουάρ και δύο καθρέφτες κατά τα πρότυπα του αμερικανικού στρατού.
Εντυπωσιακή θα είναι η μέριμνα για τη σίτιση των μεταναστών.Στο σχετικό έγγραφο προβλέπεται :''ο καθορισμός των τριών γευμάτων ημερησίως, θα γίνεται με γνώμονα την ισορροπημένη διατροφή, τους θρησκευτικούς περιορισμούς και τις ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες για εγκύους, παιδιά, ασθενείς και βρέφη''.
Σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις το ημερήσιο κόστος διαμονής των 250 παρανόμων μεταναστών σε αυτό το χωριό θα ανέρχεται περίπου στα 5.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου