Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τρίτη, 12 Απριλίου 2011

Δύσκολη η θέση του τραμπούκου βουλευτή Μαγκούφη που - σύμφωνα με τις καταγγελίες του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ- έδειρε γυναίκα. Η διάγνωση του νοσοκομείου είναι σαφής: Κάταγμα πλευρού.(το έγγραφο βρήκαμε στο http://fimotro.blogspot.com/2011/04/blog-post_3982.html)

Για να δούμε  τι θα ισχυριστεί τώρα ο δημοκράτης  ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ εθνοπατέρας που -σύμφωνα με αυτά που δημοσιοποίησαν τα μέλη του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ-  δέρνει γυναίκες ενώ τον προστατεύουν οι φρουροί του... Δεν έχει και ''ζαρντινιέρες'' εκεί κοντά για να ψιλοβολευτεί η κατάσταση, δεν έχει και γκρεμούς για να δικαιολογηθεί σπάσιμο στα πλευρά....Θα μου πεις, εδώ τα λαμόγια  έχουν στείλει στην εντατική όλη τη χώρα 30 χρόνια τώρα και δεν έχουν τιμωρηθεί, θα στριμώξουν αυτόν?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου