Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

O KATAZHTOYMENOΣ ΝΙΚΟΣ ΜΑΖΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΗΣΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΟΥΚΑ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΕ 110.000 ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ

 

maziotis1
ΤΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η ΕΛΑΣ
"Στο πλαίσιο των ερευνών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμων που εμπλέκονται σε τρομοκρατική δραστηριότητα και μετά την ανάλυση περιστατικών ένοπλων ληστειών, σε πιστωτικά ιδρύματα της χώρας μας τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, διακριβώθηκε ότι, ένας εκ των δύο δραστών της ένοπλης ληστείας την 25/07/2013 στο Υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στα Μέθανα Τροιζηνίας, με λεία 108.359 ευρώ και 2.000 δολλάρια Αυστραλίας, είναι ο αναζητούμενος φυγόποινος ΜΑΖΙΩΤΗΣ Νικόλαος του Αγαμέμνωνα και της Σοφίας που γεννήθηκε το 1971. Επιπλέον εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.
Δίνονται στη δημοσιότητα (15) φωτογραφίες από την παραπάνω ένοπλη ληστεία και σημειώνεται ότι ο αναζητούμενος φυγόποινος ΜΑΖΙΩΤΗΣ Νικόλαος εμφανίζεται στις πρώτες εννέα φωτογραφίες .
Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του αναζητούμενου φυγόποινου ΜΑΖΙΩΤΗ Νικόλαου, εκκρεμεί Απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθήνας, με την οποία έχει καταδικαστεί σε συνολική ποινή κάθειρξης πενήντα ετών και σε χρηματική ποινή 2.000 ευρώ, για τη συμμετοχή του στην τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου