Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Μαθητές στα Άγραφα τίμησαν τα περήφανα γερατειά μοιράζοντας τους χειροποίητα λουλούδια

Μοίρασαν λουλούδια και ..χαμόγελα


Ημερίδα Ευαισθητοποίησης και Ενημέρωσης στη Δομνίστα με θέμα «Υπέρταση & Διατροφή»
Η Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων, γνωστή και ως «Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία» εορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Οκτωβρίου. Υιοθετήθηκε από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ το 1990, για να αποτίσει τον οφειλόμενο φόρο τιμής στους ηλικιωμένους, αλλά και να επισημάνει τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν.
Δομή Δημοτικής ενότητας Αγράφων
Με αφορμή την Ημέρα αυτή, το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» της Δημοτικής Ενότητας Αγράφων σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο Αγράφων μοίρασαν χειροποίητα λουλούδια που έφτιαξαν οι μαθητές για τους παππούδες τους αλλά και για τους Ηλικιωμένους κατοίκους του χωριού λέγοντας ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» για την προσφορά τους και το έργο τους. Οι μαθητές μέσα από τη δραστηριότητα αυτή και τη συζήτηση ευαισθητοποιήθηκαν για την Τρίτη Ηλικία και τη συμβολή των παππούδων τους στη σύγχρονη κοινωνία.
(Στη φωτογραφία ,στιγμιότυπο ενός μαθητή μαζί με το Νοσηλευτή προσφέρουν ένα χειροποίητο λουλούδι –φόρο τιμής – σε ηλικιωμένο)
Δομή Δημοτικής ενότητας Δομνίστας
Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Ηλικιωμένων, 1η Οκτωβρίου, το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» της Δημοτικής Ενότητας Δομνίστας πρόκειται να υλοποιήσει Ημερίδα Ευαισθητοποίησης και
Ενημέρωσης με θέμα «Υπέρταση & Διατροφή» με εισηγητή τον Ειδικό Παθολόγο Αθανάσιο Τσακανίκα και θα πραγματοποιηθεί στο Κρίκελλο, έδρα της Δημ. Ενότητας, στις 16 Οκτωβρίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00.


Πηγή: http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/2013/10/blog-post_14.html#ixzz2hggEXen2


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου