Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Κλειστό λόγω του σεισμού το φαράγγι της Σαμαριάς


 

Κλειστό παραμένει για ένα 24ωρο το φαράγγι της Σαμαριάς.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, μετά τον ισχυρό σεισμό των 6,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ και τη μετασεισμική δραστηριότητα, καθώς και με το δεδομένο ότι ο σεισμός προκάλεσε κατολισθήσεις, αποφασίστηκε να μην επιτραπεί αύριο η είσοδος στον εθνικό δρυμό.

Η απόφαση ελήφθη κατά τη σύσκεψη του συντονιστικού οργάνου πολιτικής προστασίας του νομού Χανίων, εμ την παρουσία του αντιπροέδρου του οργανισμού αντισεισμικού σχεδιασμού και προστασίας.

Σύμφωνα με την απόφαση, αύριο θα επανεκτιμηθεί η εξέλιξη του φαινομένου και θα γίνουν νεότερες ανακοινώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου