Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Φάμπρικα γεννήσεων είχαν οι γύφτοι που άρπαξαν από το 2009 το ξανθό κοριτσάκι άγνωστης εθνικότητας. Η γυναίκα, σύμφωνα με τα χαρτιά που κατέθετε στο κράτος, γεννούσε κάθε....2 μήνες!!!

 

madlinnea2

“Βιομηχανία” παιδιών έχει ουσιαστικά αποκαλύψει η έρευνα των αρχών, με την 40χρονη και τον 39χρονο να εμφανίζονται στις τρεις οικογενειακές μερίδες που έχουν ανοίξει σε διαφορετικούς δήμους, ως γονείς 14 παιδιών. Σύμφωνα με τις οικογενειακές μερίδες, η γυναίκα γέννησε τρία παιδιά σε διάρκεια πέντε μηνών το 1993 (Ιούνιος-Νοέμβριος) και άλλα τρία μέσα σε περίπου τέσσερις μήνες (Οκτώβριος 1994-Φεβρουάριος 1995).
Μάλιστα η αστυνομία αποκάλυψε ότι υπάρχει περίπτωση παιδιών, που έχουν δηλωθεί ως δίδυμα, με το ένα να είναι 40 ετών και το άλλο 15. Ο 39χρονος χρέωσε την προέλευση των παιδιών αφενός σε μία γυναίκα που κατοικεί στη Γερμανία και αφετέρου σε άλλη γυναίκα, η οποία αποκαλύφθηκε ότι έχει γεννηθεί το 1925.
Από τα 14 παιδιά πάντως που εμφανίζονται στις τρεις οικογενειακές μερίδες, στο σπίτι βρέθηκαν μόλις τέσσερα. Για τα υπόλοιπα οι γονείς δεν έδωσαν σαφείς απαντήσεις.
Στα πολλά αξιοσημείωτα αυτής της υπόθεσης είναι επίσης ότι και
...οι δύο έχουν πλούσιο ποινικό μητρώο. Ο άνδρας βαρύνεται ακόμα και για ένοπλη ληστεία ενώ στο σπίτι τους βρέθηκε ένα πιστόλι και μία κουκούλα full face.
Υποστήριξη από το υπουργείο Εργασίας
Κάθε δυνατή βοήθεια για την υποστήριξη του μικρού κοριτσιού δεσμεύτηκε ότι θα παράσχει το υπουργείο Εργασίας στο σύλλογο “Χαμόγελο του Παιδιού”, στον οποίο έχει παραδοθεί το παιδί.
Κατόπιν εντολής του πρωθυπουργού, ο υπουργός Γιάννης Βρούτσης επικοινώνησε με τον πρόεδρο του συλλόγου Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο και τον ενημέρωσε σχετικά.
Ο δήμος Αθηναίων για την υπόθεση
Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμος Αθηναίων “απαντά” για την ληξιαρχική πράξη γέννησης που εξέδωσε, κατηγορώντας το “εξαιρετικά προβληματικό και απαρχαιωμένο νομικό καθεστώς που διέπει τη διαδικασία δήλωσης γεννήσεων”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
“Η υπόθεση του μικρού κοριτσιού που εντοπίστηκε σε καταυλισμό Ρομά, με ληξιαρχική πράξη γέννησης που εκδόθηκε από τον δήμο Αθηναίων, καταδεικνύει το εξαιρετικά προβληματικό και απαρχαιωμένο νομικό καθεστώς που διέπει τη διαδικασία δήλωσης γεννήσεων.
Με την εφαρμογή του νόμου 344/76, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, για τη σύνταξη ληξιαρχικής πράξης γέννησης δεν απαιτείται πιστοποιητικό γέννησης από μαιευτήριο αλλά αρκεί η δήλωση ενός γονέα και δύο επιπλέον μαρτύρων που ήταν παρόντες κατά τη γέννηση του παιδιού. Ληξιαρχική πράξη γέννησης εκδίδεται από τον δήμο, στον οποίο ο γονέας δήλωσε ότι έλαβε χώρα το γεγονός. Αν και ο νόμος επιβάλει τη δήλωση της γέννησης εντός 10 ημερών, εντούτοις προβλέπει ότι οι γονείς μπορούν να δηλώσουν τη γέννηση του παιδιού, ακόμη έως και την ενηλικίωσή του, με καταβολή χρηματικού προστίμου!
Ο δήμος Αθηναίων θα αναμείνει την πιστοποίηση των αστυνομικών και εισαγγελικών αρχών, περί ψευδούς βεβαίωσης των γονέων και κατόπιν θα εφαρμόσει τη νομιμότητα προκειμένου να ανακληθεί η συγκεκριμένη ληξιαρχική πράξη, η οποία φέρεται να είναι προϊόν ψευδών βεβαιώσεων”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου