Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2013

265 ευρώ το κεφάλι απαιτούν από τους δημοσιογράφους που επιθυμούν να καλύψουν τις ομιλίες του ...ΓΑΠ!!!!

 

GAPIGNATIOY
Σύμφωνα με tweet του ανταποκριτή του Mega στις ΗΠΑ Μιχάλη Ιγνατίου, οι υπεύθυνοι της ομιλίας του Γιώργου Παπανδρέου ζήτησαν από τους δημοσιογράφους που ήθελαν να καλύψουν την εκδήλωση 265 δολάρια για κάθε δημοσιογράφο!
Ο Μ. Ιγνατίου έγραψε στο λογαριασμό του ότι δεν του επέτρεψαν να μπει στο χώρο της ομιλίας αν δεν καταβάλλει το ποσό των 265 δολαρίων. Φαίνεται πως μετά την παχυλή αμοιβή του ΓΑΠ, ακριβή είναι και η είσοδος στο χώρο. «Για να καλύψουμε δημοσιογραφικά την ομιλία του κ. Γεωργίου Παπανδρέου, απόψε στη Βαλτιμόρη, μας ζήτησαν 265 δολάρια μόνο...»

ignatioy2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου