Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Ο Πάγκαλος ζητά να καταργηθούν οι εθνικές γιορτές. Αυτός θα καταργηθεί επιτέλους;

Ο άνθρωπος που εμπιστεύτηκε τα βοριαδάκια του Αιγαίου για να ξεριζώσουν την ελληνική σημαία από τα Ιμια ώστε να συμπαρασυρθεί από τη θάλασσα, ξαναχτύπησε.

του Στρατή Μαζίδη

Ήταν αυτός που κάποτε μοίραζε χαστούκια σε υπαλλήλους του ΥΠΕΞ μη αντέχοντας μια κατάσταση στο δημόσιο τομέα του οποίου το κόμμα δημιούργησε.

Ο φειδωλός στο ελληνικό αίμα, ώστε να χαθούν τρεις άνθρωποι δίχως να πέσει τουφεκιά στα Ιμια, ο ένας εκ των βασικών πρωταγωνιστών στην υπόθεση Οτσαλάν, ο μαζί τα φάγαμε, ο, ο, ο.

Τι κι αν αποσύρθηκε από την πολιτική στις περυσινές εκλογές;

Τη μια δεν ανέχεται μύγα στο σπαθί του σε όσους του επιτίθενται για τα δεινά της χώρας προχωρώντας σε μηνύσεις και την άλλη θεωρεί γελοίο να γίνονται ακόμη μαθητικές παρελάσεις και απαράδεκτο να έχουμε δύο εθνικές επετείους.

Βέβαια δεν έχει πολύ άδικο. Παρελάσεις και εθνικές επέτειοι δεν μπορούν να γίνονται σε μη ελεύθερες χώρες. Προσβάλλουν την ιστορία.

Από την πλευρά μου πάλι θεωρώ απαράδεκτο άνθρωποι που πρωταγωνίστησαν στην πολιτική ζωή του τόπου από το 1974 και μετά όντας σε καίρια πόστα, να εξακολουθούν να αρθρώνουν λόγο.

Αυτοί πότε θα καταργηθούν επιτέλους;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου