Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2012

Οι Έλληνες επιτέλους παίρνουν το νόμο στα χέρια τους. Νεαρός πυροβόλησε και σκότωσε τον Αλβανό που προσπάθησε να μπει στο σπίτι του στην Παιανία.
Προηγήθηκε μάχη σώμα με σώμα μέσα στο σπίτι

- Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού πήρε κυνηγετικό όπλο και πυροβόλησε τον έναν από τους ληστές
- Επί μία ώρα έκαναν εισβολές σε σπίτια της περιοχής λένε οι κάτοικοι
- Παραδόθηκε στην αστυνομία ο 23χρονος που πυροβόλησε
- Έχει συλληφθεί και ένας Αλβανός – συγγενής του νεκρού

Απίστευτο το περιστατικό απόψε τη νύχτα στην Παιανία. Όλα ξεκίνησαν, λένε οι κάτοικοι, λίγο μετά τις δύο και μισή τα ξημερώματα.  Τρεις Αλβανοί γυρνούσαν επί μια ώρα και προσπαθούσαν να μπουν στα σπίτια των ανθρώπων. Δεν τους σταματούσε τίποτα....


Στην αρχή, οι τρεις Αλβανοί εισέβαλαν σε ένα σπίτι. Οι ένοικοι όμως τους αντιλήφθηκαν και τους καταδίωξαν.

Δεν σταμάτησαν όμως εκεί. Εισέβαλαν και σε ένα δεύτερο. Χτύπησε ο συναγερμός, ωστόσο οι ληστές, όπως είπαν κάτοικοι της περιοχής στον Σκάι, μπήκαν στο σπίτι. Απείλησαν μάλιστα την ιδιοκτήτρια λέγοντάς της να απενεργοποιήσει τον συναγερμό.

Οι γιοι της ιδιοκτήτριας ξύπνησαν και ήρθαν στα χέρια με τους ληστές και τους καταδίωξαν.

Κοντά στο σπίτι υπάρχει ένας λόφος. Εκεί φαίνεται βρήκαν καταφύγιο. Οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να τους εντοπίσουν.
Μια ώρα αργότερα οι ληστές ξανά στην ίδια περιοχή προσπάθησαν να μπουν και σε τρίτο σπίτι. Ένας από τους γείτονες τους αντιλήφθηκε. Πυροβόλησε με καραμπίνα στον αέρα.
Οι δράστες προσπάθησαν να διαφύγουν από το τρίτο σπίτι περνώντας και πάλι μέσα από την αυλή του σπιτιού στο οποίο εισέβαλαν μια ώρα νωρίτερα.
Όταν τους είδε ο 23χρονος γιος της ιδιοκτήτριας άρχισε να τους
...
 
καταδιώκει με μια καραμπίνα στα χέρια.
Βγήκε στο δρόμο, είδε έναν από τους ληστές σήκωσε το όπλο και πυροβόλησε. Η σφαίρα χτύπησε τον δράστη και τον έριξε νεκρό στο δρόμο.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ο νεκρός είναι ένας 43χρονος αλβανικής καταγωγής. Ο 23χρονος που πυροβόλησε παραδόθηκε στην αστυνομία.Λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν άνδρα αλβανικής καταγωγής ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι συγγενής του νεκρού.

Πριν δύο μήνες το σπίτι της οικογένειας είχε μπει και πάλι στο στόχαστρο ληστών. Όπως λένε κάτοικοι που γνωρίζουν την οικογένεια, λένε πως ο 23χρονος είναι ένα ήσυχο παιδί, φοιτητής που εργάζεται στο εστιατόριο του πατέρα του στην πλατεία της περιοχής.

Οι κάτοικοι περιγράφουν μια νύχτα λεηλασίας. Δεν κοιμόμαστε τα βράδια, λένε. Με βάρδιες φυλάμε τα σπίτια μας μόνοι μας.

Πριν δύο ημέρες αλλοδαποί είχαν επιχειρήσει και πάλι να εισβάλουν σε κάποια σπίτια, ωστόσο δεν τα είχαν καταφέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου