Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τρίτη, 5 Ιουνίου 2012

Γερμανοί τουρίστες ήρθαν για διακοπές, έφαγαν, ήπιαν και αρνήθηκαν να πληρώσουν τον λογαριασμό γιατί ....τους χρωστάει η χώρα μας λεφτά!!!


Σκατόγυφτοι Γερμανοί τουρίστες "πλακώθηκαν" με Έλληνες για το Μνημόνιο!

Στο agiovasilema, δεν έχουμε κρύψει την τεράστια αντιπάθεια που αισθανόμαστε για τους Γερμανούς. Για εμάς ήταν και παραμένουν δολοφόνοι εθνών και δυστυχώς από την τωρινή  ελεεινή συμπεριφορά τους, είναι εμφανές ότι  η ιστορία  και το αιματοκύλισμα που προκάλεσαν δεν τους δίδαξε τίποτα. Τόσο οι πολιτικοί τους, όσο και η πλειοψηφία του λαού παραμένουν άξιοι απόγονοι του Χίτλερ. Η παρακάτω είδηση αποτελεί ένα ακόμα χαρακτηριστικό δείγμα του πώς μας βλέπουν και πόσο δικτατορικά συμπεριφέρονται αυτοί οι άνθρωποι.

Σκηνές Φαρ Ουέστ'' εκτυλίχθηκαν μέσα σε νυχτερινό μαγαζί της Χερσονήσου, όταν Γερμανοί τουρίστες αρνήθηκαν να πληρώσουν τον λογαριασμό.
Σύμφωνα με το FlashNews, η παρέα των Γερμανών αφού κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και διασκέδασε σε γνωστό μαγαζί της Χερσονήσου, δε δέχτηκαν να πληρώσει, λέγοντας πως οι Έλληνες είναι εκείνοι που τους οφείλουν χρήματα!

Τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν και ακολούθησε... σύρραξη. Με τους Γερμανούς να φεύγουν από το χώρο δαρμένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου