Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Κυριακή, 3 Ιουνίου 2012

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ – ΣΟΚ ΤΟΥ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ, ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΑΛΒΑΝΟΥΣ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΟΡΚΣ ΓΙΑ ΦΤΗΝΟ ΚΡΕΑΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ “ΙΣΧΥΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ” ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΛΙΚΝΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΕΓΙΝΕ ΟΣΤΕΟΦΥΛΑΚΙΟ ΑΥΤΩΝ.
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ: ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΤΗΝ ΑΝΔΡΕΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΜΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
ΜΕ ΚΑΘΕ ΘΥΣΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
20120603-121323.jpg
Σύμφωνα με το Lamiareport, στις 6:00 το πρωί ο αδελφός του, που μένει δίπλα, άκουσε βογκητά και βγήκε να δει τι συμβαίνει. Βρήκε την πόρτα του αδελφού του ανοιχτή και τον ίδιο πεσμένο μπρούμυτα μέσα στα αίματα, δεμένο χειροπόδαρα και φιμωμένο.
Ο παππούς διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε, ότι εκτός από
...
τα σοβαρά χτυπήματα στο πρόσωπο, είχε σπασμένα πλευρά και μάλιστα κάποιο από αυτά του είχε τρυπήσει τον πνεύμονα και είχε εσωτερική αιμορραγία, γι΄αυτό υποβλήθηκε σε επέμβαση. Ο 74χρονος δεν είναι ακόμη σε θέση να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς για να πει τι ακριβώς συνέβη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κατάφερε να ψελλίσει σε συγγενικό του
πρόσωπο, ότι οι ληστές είχαν όπλα και μιλούσαν Αλβανικά.
Η άγρια ληστεία παρουσιάζει πολλά κοινά στοιχεία με την ληστεία, που έγινε πριν 10 ημέρες σε ένα άλλο χωριό της Φθιώτιδας, τον Τυμφρηστό, όπου και εκεί οι ληστές με τα Καλάσνικοφ είχαν ξυλοκοπήσει άγρια τον ηλικιωμένο ιδιοκτήτη, μπροστά στη σύζυγό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου