Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Σάββατο, 9 Ιουνίου 2012

Νέα κρυφή δημοσκόπηση ως προς την πρόθεση ψήφου από το Μακελειό, 8 Ιουνίου 2012


ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

prothesi-prifou-
To makeleio.gr δημοσιοποιεί κρατώντας όπως κάνει πάντα σε όλες τις σφυγμομετρήσεις και τις έρευνες αγοράς, τις επιφυλάξεις του, έρευνα από ανεξάρτητο φορέα πρόθεσης ψήφου στην Αττική για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, στην περιφέρεια Αττικής.
Προηγείται κατά την έρευνα ο ΣΥΡΙΖΑ με 30.6
Ακολουθεί η ΝΔ με 27.5
10.1 λαμβάνει το Πασοκ, 7.2 το κόμμα του Π.Καμμένου και ακολουθούν με 4.2 το ΚΚΕ που λέγεται ότι θα δυσκολευτεί να εισέλθει στη Βουλή, ενώ η ΔΗΜΑΡ παίρνει 5.9 και η Χρυσή Αυγή 5.4.
Εαν ληφθεί υπόψιν ότι τα αποτελέσματα άρχισαν να συγκεντρώνονται από προχθές και η έρευνα έγινε και χθες, το κόμμα Μιχαλιολιάκου δεν φαίνεται να χάνει δύναμη λόγω των γεγονότων Κασιδιάρη.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου