Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΕΚΡΑΞΑΝ ΑΓΡΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ! «ΟΥΣΤ, ΡΕ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ, ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ»!


pagaloss1
Φραστικό επεισόδιο με αρκετά... γαλλικά και με πρωταγωνιστές τον Θεόδωρο Πάγκαλο και κατοίκους του χωριού των Αρχανών στο Ηράκλειο!
Ο πρώην υπουργός και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης βρίσκεται για ιδιωτική επίσκεψη στη Κρήτη, όμως η παρουσία του κάθε άλλο παρά απαρατήρητη πέρασε...
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Θεόδωρος Πάγκαλος και ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού-Βενιζελείου Νοσοκομείου, Νίκος Κοκκίνης που τον συνόδευε κατά τη διάρκεια της βόλτα τους στην περιοχή. κάθισαν σε ένα από τα καφενεία του χωριού.
Οι θαμώνες αναγνώρισαν αμέσως τον πρώην υπουργό και γρήγορα άρχισαν τα πρώτα μπινελίκια... Τα πράγματα άρχισαν να ζορίζουν όταν ο Θεόδωρος Πάγκαλος άκουσε να του φωνάζουν «Ουστ, ρε παχύδερμο, που έχεις το θράσος να κυκλοφορείς. Κλεφταράδες! Καταστρέψατε τον τόπο!».
Τότε, μαζί με τον Νίκο Κοκκίνη, έφυγαν από την καφετέρια σαν κυνηγημένοι, καθώς είχε συγκεντρωθεί περισσότερος κόσμος που τον αποδοκίμαζε.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου