Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Πέμπτη, 31 Μαΐου 2012

Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ με διαφορά… 10 μονάδων σε νέα δημοσκόπηση!

 Ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό της Ελλάδας φέρνουν δύο νέες δημοσκοπήσεις. Μετά την VPRC, έρχεται η νέα πανελλαδική δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Πατρών, η οποία δείχνει και αυτή πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και οκτακομματική Βουλή.

Συγκεκριμένα στην πρόθεση ψήφου προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό 25,2%, ενώ ακολουθεί η Νέα Δημοκρατία με διαφορά δέκα μονάδων (15,2%). Τρίτο έρχεται το ΠΑΣΟΚ με 11,7%, με εμφανώς μειωμένα τα ποσοστά του. Ενώ όλες οι προηγούμενες δημοσκοπήσεις έδειχναν πτώση της Χρυσής Αυγής, η δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου το φέρνει στην τέταρτη θέση με ποσοστό 8,7%. Ακολουθούν το ΚΚΕ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με ποσοστά 5,6% και 5,4% αντίστοιχα. Επιπρόσθετα η συνεργασία Μάνου – Τζήμερου φαίνεται να αποδίδει, μιας και
....
 
μπαίνουν στη Βουλή με ποσοστό 4,3%. Τέλος τη δυναμική της φαίνεται να χάνει η Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη η οποία βλέπει το ποσοστό της να πέφτει στο 3,8%. 

Εκτός Βουλής ΛΑ.Ο.Σ. (2,4%), Οικολόγοι - Πράσινοι (1,0%). Επίσης το ποσοστό των αναποφάσιστων ανέρχεται στο 11,8%.

Αρκετό ενδιαφέρον έχουν και οι υπόλοιπες καρτέλες, στις οποίες γίνεται ξεκάθαρη η πρόθεση των πολιτών να μείνει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη. Ακόμα φαίνεται το πόσο συσπειρωμένα είναι τα κόμματα και που διοχετεύονται οι διαρροές τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην παράσταση νίκης προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ 29%, με ενώ ακολουθεί η ΝΔ με 26,7%.

Η έρευνα ξεκίνησε την ημέρα προκήρυξης των εκλογών και πραγματοποιήθηκε με ερωτηματολόγιο και με τηλεφωνικές συνεντεύξεις πανελλαδικά (σταθμισμένο πανελλαδικό δείγμα).


Δείτε ολόκληρη τη δημοσκόπηση στο thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου