Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Το σημείωμα που άφησε πίσω του ο 61χρονος αυτόχειρας – Τίμιος, απελπισμένος οικογενειάρχης που καταστράφηκε από την οικονομική κατάρρευση της Ελλάδας. Ακόμα ένας θάνατος, ακόμα ένα έγκλημα στη συνείδηση των αρπακτικών.

Η οικονομική κρίση τον οδήγησε να βάλει τέλος στη ζωή του και να κρεμαστεί.

Πατέρας δυο παιδιών στην εποχή του ΔΝΤ και των μνημονίων.

Αυτοί που οδηγούν τον κόσμο στην εξαθλίωση και την απόγνωση θα πρέπει να απολογηθούν!

ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
“Η Αστυνομία δεν με ξέρει. Δεν έχω πιεί ποτέ. Γυναίκες και ναρκωτικά ούτε στα όνειρα. Καφενείο δεν έχω πάει ποτέ, δουλειά όλη μέρα! Αλλά έκανα ένα μεγάλο έγκλημα: έγινα επαγγελματίας στα 40 με αποτέλεσμα να φεσωθώ. Τώρα ο μαλάκας των 61 ετών πρέπει να πληρώσω. Εύχομαι τα εγγόνια μου να μην γεννηθούν στην Ελλάδα μιας δεν θα αποτελείται από Έλληνες εδώ και στο εξής. Τουλάχιστον να ξέρουν μια άλλη γλώσσα μιας και θα την έχουν καταργήσει εντελώς! Εκτός αν υπήρχε πολιτικός με αρχίδια τύπου Θάτσερ για εμάς και το κράτος για συμμορφωθούμε.”
Αλέξανδρος 29/05/12

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου