Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Σκοτώνουν εν ψυχρώ τους Έλληνες, κάθε μέρα πλεον!!! Ένα παλικάρι νεκρό και ο αδελφός του χαροπαλεύει επειδή προσπάθησαν να προστατεύσουν το αυτοκίνητό τους από τους κλέφτες!!!

Με καλάσνικοφ πυροβόλησαν τα δύο αδέλφια - Προσπαθούσαν να κλέψουν το αυτοκίνητό τους


 

Η ώρα ήταν λίγα λεπτά μετά τις 4 τα ξημερώματα όταν άγνωστοι πυροβόλησαν εναντίον δύο ανδρών σε πυλωτή πολυκατοικίας επι της οδού Βουτσά 83 στην Καισαριανή.

Απο τα πυρά νεκρός έπεσε ένας 30χρονος ενώ σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο 32χρονος αδελφός του.

Σύμφωνα με την αστυνομία τα δύο αδέλφια ενώ είχαν πάει για ύπνο, άκουσαν τον συναγερμό τους αυτοκινήτου τους και βγήκαν στο μπαλκόνι να δουν τι συνέβαινε. Τότε είδαν τους δράστες να προσπαθούν να κλέψουν το αυτοκίνητό τους.

Αμέσως κατέβηκαν κάτω ενω ο ένας απο τους δύο πήρε μαζί του κι ένα κουζινομάχαιρο.

Μόλις όμως έγιναν αντιληπτοί, οι δράστες άρχισαν να τους πυροβολούν με καλάσνικοφ, τραυματίζοντας θανάσιμα τον έναν και σοβαρά τον άλλο κι εξαφανίστηκαν.

Η Αστυνομία εχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου