Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τρίτη, 29 Μαΐου 2012

Αγόρασε και τον ΙΑΝΟ, μέσω offshore ο Τσοχατζόπουλος!

Πόσα έφαγε αυτός , τέλος πάντων;;;;;;

Όλα τα συμφωνητικά, τα μετοχολόγια,οι αγοραπωλησίες και οι διορθώσεις του Τσοχατζόπουλου για τη γενική συνέλευση....
Ονομαστικές μετοχές στο όνομα του σημερινού ιδιοκτήτη του ΙΑΝΟΥ και ένα ιδιωτικό συμφωνητικό γραμμένο...στο πόδι, βρέθηκαν στο αρχείο του Ακη Τσοχατζόπουλου. Στοιχεία που συνηγορούν στη σχέση του πρώην υπουργού με τον εκδοτικό οίκο. Όπως φαίνεται ο Άκης Τσοχατζόπουλος ήταν ο άνθρωπος πίσω από την επιτυχημένη εκδοτική επιχείρηση.

Το συμφωνητικό, γραμμένο χειρόγραφα με στοιχεία που παραπέμπουν στο γραφικό χαρακτήρα του πρώην υπουργού αναφέρει σαφώς ότι “Ο κ. Ν. Καρατζάς συμφωνεί να αγοράσει πίσω από την
...
εταιρεία NORIS το σύνολο των μετοχών της εταιρείας ΙΑΝΟΣ...έναντι τιμήματος 1,5 εκ.ευρώ. Η αγορά συμφωνείται να πραγματοποιηθεί στο ίδιο τίμημα που πλήρωσε η εταιρεία NORIS στην τράπεζα EUROBANK LUXEMBURG στο λογαριασμό του κ.Ν.Καρατζά για την απόκτηση του 20% των μετοχών της εταιρείας ΙΑΝΟΣ Α.Ε”

Το ποσό συμφωνήθηκε να καταβληθεί τμηματικά σε τρεις δόσεις, στις 20 Μαΐου, 20 Σεπτεμβρίου και 20 Δεκεμβρίου του 2009, στις 20 Μαΐου του 2010 και στις 20 Δεκεμβρίου του 2010.

(το συμφωνητικό για την αγορά του "ΙΑΝΟΣ")Στο αρχείο του Άκη Τσοχατζόπουλου βρέθηκαν και ονομαστικοί τίτλοι μετοχών της εταιρείας “ΙΑΝΟΣ Α.Ε” στις οποίες αναγράφεται ευκρινώς το ονοματεπώνυμο του μετόχου: “ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ”.

πηγή: http://www.spirospero.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου