Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Δευτέρα, 28 Μαΐου 2012

Κινδυνολογία & τρομοκρατία


Γράφει ο Αντώνης Γρυπαίος.

Στο  λεξικό Μπαμπινιώτη διαβάζουμε:
1.-Κινδυνολογία: Είναι όρος που αναφέρεται σκόπιμα σε υπαρκτούς ή ανύπαρκτους κινδύνους για εκφοβισμό ή αποτροπή από  συγκεκριμένες επιλογές. (Εκλογές, κλπ.)
2.- Τρομοκρατία: Είναι σειρά ενεργειών για την επιβολή τρόμου και φόβου στο λαό, με την άσκηση σωματικής ή ψυχολογικής βίας, με σκοπό να οδηγήσει σε τρόπο διακυβερνήσεως του λαού από μικρή μειοψηφία, η οποία «έργω και λόγω», εφαρμόζει σκληρά μέτρα βίας.
Αυτές τις δύο μεθόδους εφαρμόζουν σήμερα οι Κοσμοκράτορες της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, με τα εδώ πολιτικά πιόνια τους, για να κερδίσουν τις εκλογές οι λεγόμενες μνημονιακές δυνάμεις του δικομματισμού (Ν.Δ. & ΠΑΣΟΚ), για να εφαρμόσουν τα μνημόνια, και να αρπάξουν- τα μεγάλα αφεντικά τους,- όλο τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδος, οδηγώντας τον Ελληνικό λαό σε ανθρωπιστική κρίση.
Για το σκοπό αυτό εφαρμόζουν πάσης φύσεως κινδυνολογία και τρομοκρατία επάνω στο
...
 εκλογικό σώμα της Ελλάδος. Οι Επικυρίαρχοι του πλανήτη βάζουν το πιόνι τους, τη Καγκελάριο της Γερμανίας, να ζητήσει από τους εδώ αχυρανθρώπους, πολιτικά πιόνια και μαριονέτες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π., να διενεργήσουν δημοψήφισμα με ερώτημα στο Λαό, «Ευρώ ή Δραχμή» με σκοπό να κινδυνολογήσουν και τρομοκρατήσουν το Λαό, ώστε αυτός να ψηφίσει στις επερχόμενες εκλογές τα κόμματα του μνημονίου, εκείνα που εξυπηρετούν τα συμφέροντα των Επικυρίαρχων τραπεζιτών της Ν.Τ.Π.
Επιτέλους Ελληνικέ Λαέ, τι άλλο πρέπει να πάθεις για να ξυπνήσεις;;
Σήμερα χιλιάδες συνταξιούχοι υπέστησαν τη νέα ψυχρολουσία με τη σφαγή των συντάξεων με αναδρομική ισχύ, μήνυμα για το τι έρχεται….
Σε έχουν τρελάνει με Ευρώ ή Δραχμή, με το έρχεται κομμουνισμός και καταστροφή, για να φοβηθείς και να ψηφίσεις τελικά το μνημόνιο στο όνομα των πολιτικών του επάρατου δικομματισμού.(Ν.Δ.&ΠΑΣΟΚ).
Τα σχέδια των ξένων ανθελληνικών κέντρων σε συνδυασμό με τα δύο μνημονιακά κόμματα των δοσιλόγων, δεν είναι τόσο τα οικονομικά αλλά είναι να σπείρουν το πανικό και τη διχόνοια, ώστε να αποδυναμωθεί ο κοινωνικός ιστός της χώρας και τελικά να οδηγηθούμε σε εθνικό διαμελισμό.
Υπενθυμίζω το 2006 επί Ν.Δ. έγινε νόμος για διδασκαλία της Τουρκικής γλώσσας στα Ελληνικά σχολεία όλης της Ελλάδος.
Ο Νόμος αυτός δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
Εδώ αναφέρουμε σκέψεις διακεκριμένων οικονομολόγων που λένε,
Α) Ο φόβος για επιστροφή στο εθνικό νόμισμα που καλλιεργούν οι αχυράνθρωποι πολιτικοί της Σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης και τα ΜΜΕ, (μέσα-έξω),είναι ανυπόστατος, γιατί το εθνικό μας νόμισμα είναι η μόνη ελπίδα ανάκαμψης της οικονομίας.
Β) Το Ευρώ είναι πολύ ακριβό νόμισμα για τη κατάσταση της Ελληνικής οικονομίας, που δεν παράγει τίποτα. Το Ευρώ είναι νόμισμα για τη Γερμανική οικονομία, που έχει βαριά βιομηχανία, με εξαγωγές.
Με τις εξαγωγές και ισχυρό νόμισμα κερδίζει η Γερμανία, και άλλες Βιομηχανικές χώρες της Ε.Ε., ενώ εμείς πτωχεύουμε.
Γ) Στη  δραχμή θέλουν να μας πάνε οι Κοσμοκράτορες δανειστές μας, αφού πρώτα μας εξαχρειώσουν, για να αγοράσουν την Ελλάδα και τον ορυκτό της πλούτο, για ένα κομμάτι ψωμί!!!
Δ) Οι Επικυρίαρχοι του πλανήτη έκαναν την Ελλάδα οικονομικό νομισματικό πειραματόζωο, για τα πλανητικά τους σχέδια…….
Ε) Η  Σιωνιστική παγκόσμια διακυβέρνηση, με όργανα την Ε.Ε. και τους εδώ δοσίλογους και προδότες πολιτικούς, θέλει να διαλύσει την Ελλάδα σαν οργανωμένο κράτος, για να πετύχει τους Γεωπολιτικούς και Γεωστρατηγικούς σκοπούς, για την επικράτηση της παγκόσμιας
Σιωνιστικής Διακυβέρνησης και Δικτατορίας.
Γιαυτό τα παπαγαλάκια της Σιωνιστικής Ε.Ε. (Μέρκελ, Σόϊμπλε, Μπαρόζο, Όλι Ρεν, κλπ), εξαπολύουν κεραυνούς κάθε μέρα με όλα τα ΜΜΕ, ( SPIEGEL, FOCUS, TIMES, ECONOMIST, κ.λ.π.) κατά της Ελλάδος. To Γερμανικό FOCUS  (Το δάκτυλο της Αφροδίτης),
κινδυνολογώντας, μέχρι εμφύλιο προβλέπει.
Τα εδώ προδοτικά μνημονιακά κόμματα  Ν.Δ. & ΠΑΣΟΚ με σκοπό όπως κερδίσουν τις εκλογές και εφαρμόσουν το μνημόνιο Νο:2 που θα μας εξαθλιώσει, κινδυνολογούν και τρομοκρατούν το λαό λέγοντας,
Έρχεται κομμουνισμός, Ευρώ ή Δραχμή, δεν θα έχετε μισθούς και συντάξεις, θα πτωχεύσουμε, δεν θα έχετε τρόφιμα, φάρμακα, καύσιμα, και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για επιβίωση, με τη δραχμή οι τιμές όλων των προϊόντων θα εκτιναχθούν στα ύψη, και άλλα πολλά.
Όμως φρόντισαν πρώτα να διαλύσουν τη Βιομηχανία και Γεωργία της Ελλάδος, και να κλέψουν τα δημόσια ταμεία, για να μας φέρουν στη σημερινή τραγική οικονομική κατάσταση, γιαυτό τους αποκαλούμε προδότες και δοσίλογους. Εμείς πληρώναμε φόρους, και αυτοί κλέβανε!
Η Ελλάδα χρειάζεται εθνικό νόμισμα, όπως χρειάζεται εθνική εξωτερική πολιτική, και άμεσο εκμετάλλευση όλων των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας. Σήμερα ζούμε σε εποχή όπου γίνεται εκποίηση της Ελλάδας. Όλα αυτά ξεπερνιούνται με την άμεσο αλλαγή  εξωτερικής πολιτικής, και την άμεσο εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου σε συνεργασία με δυνάμεις εκτός του Σιωνιστικού δυτικού μπλόκ, αλλά το μυαλό των δοσιλόγων πολιτικών είναι κολλημένο στο «Ανήκομεν εις την Δύσην» στη Σιωνιστική Δύση, που μας κατάστρεψε. Όταν έχεις τέτοιους εταίρους, τι τους θέλεις τους εχθρούς;;; Η Ελλάς ανήκει εκεί όπου την συμφέρει. Αυτό πρέπει να είναι το σύνθημά μας από εδώ και εμπρός.
Μνημόνιο σημαίνει Γερμανική κατοχή!! Θα το δεχθείτε;;;
Μνημόνιο σημαίνει μισθοί-συντάξεις Αλβανίας-Βουλγαρίας!!!
Οι πολιτικοί του δικομματισμού έχουν ρίξει το σύνθημα, «Μνημόνιο ή Θάνατος.» Οι Δοσίλογοι, κλέφτες και προδότες πολιτικοί πήραν τα δάνεια, έφαγαν όλο το χρήμα, το έστειλαν στις τράπεζες των Κοσμοκρατόρων, και χρέωσαν τον Ελληνικό Λαό.
Εμείς πληρώνουμε όλα όσα αυτοί έκλεψαν.
Ετσι πολλές γενεές Ελλήνων θα είναι υπερχρεωμένες…εάν βεβαίως συνεχίσει να υπάρχει Ελλάς…
Με τα διάφορα μνημόνια, τα μεσοπρόθεσμα, και τους διάφορους εφαρμοστικούς νόμους, οι προδότες πολιτικοί αλυσόδεσαν το Λαό. Η  ακύρωση του μνημονίου, και στάση εξωτερικών και μόνο πληρωμών είναι πρώτη προϋπόθεση, για ανάπτυξη, και πρέπει να γίνει άμεσα.
Μόνο αυτό θα σώσει το λαό μας. Αλλά για να γίνει αυτό χρειάζονται πατριώτες πολιτικοί στην εξουσία. Αυτό έκανε ο Μεταξάς το 1938 που ανακήρυξε το τότε χρέος επαχθές για το λαό, και δικαιώθηκε από το διεθνές δικαστήριο.  Ο Μεταξάς τότε ισχυρίστηκε στο διεθνές δικαστήριο, δεν μπορώ να κάνω το λαό μου να υποφέρει, για να πλουτίσουν οι τραπεζίτες.
Πράγμα που δεν κάνουν οι σημερινοί δοσίλογοι πολιτικοί.
Έκτοτε ισχύει το δεδικασμένο για τέτοιες υποθέσεις.
Εκεί επάνω στηρίχθηκαν οι Πρόεδροι Αργεντινής, Ισημερινού, και άλλων χωρών, και διέγραψαν το δημόσιο χρέος μονομερώς.
Όμως αυτοί ήταν πατριώτες, δεν ήταν δοσίλογοι και προδότες σαν τους δικούς μας, οι οποίοι κόπτονται για τα συμφέροντα των Επικυρίαρχων, και αδιαφορούν για το λαό. Το λαό τον έχουν ΜΟΝΟ για να τους ψηφίζει. Επίθεση κατατρομοκράτησης των Ελλήνων έχουν εξαπολύσει οι διεθνείς τραπεζίτες τοκογλύφοι δανειστές μας, και οι συνεργαζόμενοι με αυτούς Ευρωπαίοι και Έλληνες πολιτικοί της Ν.Τ.Π. και τα ελεγχόμενα από αυτούς ΜΜΕ ντόπια και ξένα.
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη σε έκταση προσπάθεια εξαπάτησης του Ελληνικού λαού, των τελευταίων ετών. Μας έχουν κατακλύσει με αισχρά ψέματα και προπαγάνδα φτάνει να κερδίσουν τις εκλογές και να εφαρμόσουν το δουλοπρεπές μνημόνιο που σκλαβώνει και διαλύει τους Έλληνες. Κάθε ημέρα κινδυνολογούν με όλα τα ΜΜΕ, τρομοκρατώντας το λαό, με σκοπό όπως αυτοί οι δύο του προδοτικού δικομματισμού εκλεγούν και πάλι, για τη προστασία των συμφερόντων της Σιωνιστικής εξουσίας. Έτσι προβαίνουν σε προδοτικές πράξεις και τρέμουν μήπως δεν επανεκλεγούν για να εφαρμόσουν τα μνημόνια των πατρόνων τους. Ιδού λοιπόν τι έχουν υπογράψει οι δοσίλογοι πολιτικοί μας του δικομματισμού με τα δύο μνημόνια και τα άλλα μεσοπρόθεσμα.
Πρώτον: Παραίτηση υπέρ των δανειστών από όλα τα δικαιώματα εθνικής κυριαρχίας, και από όλες τις ασυλίες που παρέχει το διεθνές δίκαιο σε κάθε κράτος για τη προστασία ζωτικής σημασίας αγαθών του.
Δεύτερον: Δέσμευση του συνόλου της δημόσιας περιουσίας υπέρ των δανειστών. Με τα μνημόνια μας τύλιξαν «σε μια κόλλα χαρτί».
Τρίτον: Οι δανειακές συμβάσεις (Μνημόνια), υπάγονται υποχρεωτικά στο Αγγλικό δίκαιο, και οι δικαστικές αποφάσεις είναι άμεσα και απόλυτα εκτελεστές και δεσμευτικές για την Ελλάδα. Με τον όρο αυτό αντιμετωπίζεται το δανειζόμενο κράτος ως ιδιώτης.
Τέταρτον: Οι δανειστές έχουν το δικαίωμα να μεταβιβάσουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους από τις δανειακές συμβάσεις σε τρίτο κράτος. (Φαντάζεστε η Τουρκία να αγοράσει τα δάνειά μας;;;)
Πέμπτον: Τη διαχείριση της περιουσίας του Ελληνικού Λαού, θα τη πραγματοποιήσει ένας μηχανισμός από εκπροσώπους όλων των εθνικών τραπεζών των χωρών της Ευρώπης, υπό τη καθοδήγηση της
Ε.Κ.Τ. που ελέγχεται πλήρως από τη Γερμανική Κεντρική Τράπεζα.
Αυτά και άλλα πολλά έχουν υπογράψει οι προδότες πολιτικοί.
Οι δοσίλογοι πολιτικοί έλαβαν τα δάνεια, τα έφαγαν «κακείν κακώς»,και χρέωσαν γενεές Ελλήνων, που καλούνται να τα αποπληρώσουν.
Σήμερα οι Κοσμοκράτορες με τα εδώ πιόνια τους, δημιουργούν ανθρωπιστική κρίση στη πατρίδα μας, για να αρπάξουν τα πετρέλαια.
Οι γνωστοί οπαδοί των μνημονίων προσπαθούν να τρομάξουν το λαό,ώστε «αντιστάσεως μη ούσης», να αρπάξουν όλο το πλούτο της Ελλάδος. Τα μνημόνια είναι θυσίες δίχως όφελος.
Εάν προσέξετε το πρόσωπο των δοσίλογων πολιτικών θα δείτε το φόβο στα μάτια τους. Δεν ομοιάζει με κανένα φόβο, ο φόβος αυτού που ξεπουλάει το λαό του και προδίδει τη πατρίδα του.
Εάν οι Έλληνες μάθουν ότι η ανώτερη τάξη τους δεν πληρώνει φόρους,θα επαναστατήσουν. Οι φόροι έγιναν για τη μεσαία αστική τάξη.
Όσο ζυγώνουν οι εκλογές, όλο και φουντώνουν τα σενάρια περί σχεδίων εξόδου της Ελλάδος από την Ευρωζώνη για εκφοβισμό των ψηφοφόρων. Ακάθεκτος ο Σόϊμπλε ειδοποιεί, «Είστε φαντασιόπληκτοι αν νομίζετε ότι σας βοηθάμε χωρίς προϋποθέσεις και όρους». Οι όροι είναι τα πετρέλαια και το φυσικό αέριο. Επίσης συμπληρώνει και λέει, «Να γίνουν τα πάντα για να μείνει η Ελλάδα στο Ευρώ», βλέπετε μας χρειάζεται διότι λόγω των υδρογονανθράκων και των αγωγών, είμαστε ενεργειακή δύναμη. Έχει την Ελλάδα, μια πλούσια χώρα στα χέρια του, μέσα στην Ε.Ε., τρελός είναι να τη χάσει;;;
Εδώ καλούνται να απαντήσουν οι δοσίλογοι πολιτικοί εγκληματίες του δικομματισμού. Αντί να επαναλαμβάνουν τους εκβιασμούς των Γερμανών ομοϊδεατών τους Μέρκελ, Σόϊμπλε, κλπ, θα απαντήσουν ποτέ επί της ουσίας;;; Στους λόγους τους όλο αερολογίες και φληναφήματα είναι. Κουβέντα για τα εθνικά μας θέματα, και τα οικονομικά βάρη που φόρτωσαν στο λαό.
Μετεκλογικά αρνούνται να δηλώσουν ότι ο Ελληνικός Λαός  ακύρωσε το μνημόνιο με τη ψήφο του στις 6 Μαϊου 2012.
Δεν έλαβαν το μήνυμα.
Πότε θα μας απαντήσουν στα ερωτήματα που αφορούν άμεσα τη ζωή μας;;; Τους ρωτάμε, Τι θα κάνετε με τη μείωση του κατωτάτου μισθού που εσείς ψηφίσατε;;; Θα μας φέρετε στα επίπεδα των Βαλκανικών χωρών;;; Τι θα κάνετε με την υπονόμευση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας; Τι θα κάνετε με τις περικοπές 13,5 δις που ζητά η τρόϊκα;;; που αφορούν μισθούς και συντάξεις που έχετε ήδη ψηφίσει και υπογράψει να πραγματοποιήσετε τον Ιούνιο;;;
Τι θα κάνετε με τα φορομπηχτικά μέτρα και τα χαράτσια, που πήρατε το προηγούμενο διάστημα που οι πολίτες τώρα κατανοούν τη πλήρη έκτασή τους;;; Πως θα μπορέσουν οι πολίτες με μισούς μισθούς και συντάξεις να πληρώσουν φόρους και χαράτσια;;;
Τι θα κάνετε με τα ασφαλιστικά ταμεία , τα σχολεία, και τα νοσοκομεία που η πολιτική του μνημονίου, τα έχει φέρει σε πλήρη κατάρρευση;;;
Θα προχωρήσετε στην απόλυση δεκάδων χιλιάδων εργαζομένων στο δημόσιο τομέα;;; Τι θα κάνετε με το δίχως όρια ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου;;; Τι θα κάνετε με τις τράπεζες;;; θα συνεχίσετε να τις χρηματοδοτείτε με δισεκατομμύρια ευρώ από τα δάνεια που χρεώνετε στον Ελληνικό Λαό;;;
Εμείς ο λαός τι θα κάνουμε με αυτό το εθνοπροδοτικό έκτρωμα που δεν έχει ξαναζήσει η παγκόσμια ιστορία;;;
Για να κερδίσουν τις εκλογές, ρίχνουν το δίλημμα στο λαό, «Ευρώ ή Δραχμή», αυτό ζητά και η Μαντάμ Σουσού-Άγγελα με τηλεφώνημα στο «Μεγάλο Πρόεδρο» Παπούλια, για διενέργεια δημοψηφίσματος, ώστε ο λαός γοητευμένος από το Ευρώ, να ψηφίσει Ευρώ, και έτσι να δεσμευτούν τα αντιμνημονιακά κόμματα να μη ζητούν κατάργηση του μνημονίου.
Τα ΜΜΕ μας πληροφορούν, «Αυξάνεται το έλλειμμα του προϋπολογισμού. Αύριο δεν θα έχουν να πληρώσουν μισθούς-συντάξεις», αρκεί που ο Παπαδήμος έστειλε 435 εκ. Ευρώ στους διεθνείς Γύπες, για να καταλάβετε πόσο νάνος είναι μπροστά στο γίγαντα Μεταξά, και τους άλλους διεθνείς προέδρους, που ακύρωσαν με το έτσι θέλω τα διάφορα χρέη.
Ας μας πούν οι κλέφτες και δοσίλογοι πολιτικοί του δικομματισμού,που πήγαν τα 300 δις. Ευρώ, που κατά καιρούς μας είχε δώσει η Ε.Ε.
σαν βοήθεια, υπό μορφή ολοκληρωμένων προγραμμάτων.
Απευθύνομαι στο εκλογικό σώμα και τους λέγω, «Όχι για ένα ρουσφετάκι να ψηφίσουμε τους σάπιους και διεφθαρμένους πολιτικούς
του δικομματισμού, γιατί τότε είμαστε άξιοι της τύχης μας».
Τα ΜΜΕ μας πληροφορούν, «Έρχεται κατάσχεση της πρώτης κατοικίας-Βενιζέλος και Σαμαράς έχουν συμφωνήσει-υπογράψει».
Ουαί και αλίμονο στο φτωχό Έλληνα που δεν έχει να πληρώσει τους Φόρους και χαράτσια, θα του παίρνουν το σπίτι. Η είδηση ότι έρχεται
κατάσχεση της πρώτης κατοικίας πρέπει να γίνει γνωστή σε όλη τη χώρα. «Οι Γύπες» κατασπάραξαν τη χώρα γράφει σε εμπνευσμένο άρθρο του ο διακεκριμένος δημοσιογράφος κύριος Δελαστίκ.
Οι δοσίλογοι και προδότες πολιτικοί, έκρυψαν τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων για να μας βάλλουν στα Μνημόνια, ώστε νομίμως, να τα κατάσχουν τα μεγάλα αφεντικά τους οι κ.κ. Ρότσιλντ και Ροκφέλερ. Γιαυτό οι προδότες δήλωναν συνεχώς, «Δεν υπάρχει πετρέλαιο στην Ελλάδα». Τα Wikileaks  έκαναν σπουδαίες αποκαλύψεις για το εν λόγω θέμα, που εμπίπτει στη δικαιοδοσία της Ελληνικής Δικαιοσύνης για τα περαιτέρω, με το ερώτημα, γιατί ενώ η χώρα είναι πλούσια σε ενεργειακά κοιτάσματα, εμείς αναφωνούμεν,
«Δυστυχώς επτωχεύσαμεν»;;;
Με τα μνημόνια νομικά «μας έχουν δέσει», ώστε σε περίπτωση που «Εκείνοι» σταματήσουν τις δόσεις των δανείων, εμείς να συνεχίζουμε να πληρώνουμε τους δανειστές.
Τέτοιους δοσίλογους πολιτικούς έχουμε.
Η μεγαλύτερη συνωμοσία στη παγκόσμια ιστορία είναι ο έλεγχος του χρήματος. Παραθέτουμε ρήσεις παγκόσμιων εξουσιαστών.
Ο Πατριάρχης της οικογενείας ROTHSCHILD έλεγε, «Άφησέ με ελεύθερο να εκδίδω τα χρήματα ενός έθνους-κράτους, και δεν με ενδιαφέρει ποιος ψηφίζει τους νόμους του». Έτσι αγόρασε τη Τράπεζα της Ελλάδος,(που τύπωνε τις δραχμές), και τη Federal Reserve των ΗΠΑ που τυπώνει το δολάριο. Ο σημερινός Ρότσιλντ είναι ο πρόεδρος της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης.
Ο δε  J.Galbraith διακεκριμένος oικονομολόγος, είχε τονίσει ότι,«Η διαδικασία με την οποία οι τράπεζες δημιουργούν νέο χρήμα είναι τόσο απλή, που το μυαλό αηδιάζει».
Ο ιδρυτής των Πεφωτισμένων (Illuminati), Adam Weishaupt  είπε,«Θρησκεία, πατριωτισμός, και οικογένεια, θα πρέπει να διαλυθούν, να
απορρίψουμε κάθε κοινωνικό δεσμό, για να φτιάξουμε έναν ενιαίο κόσμο, ένα παγκόσμιο λαό, ένα παγκόσμιο νόμισμα, μια παγκόσμια θρησκεία.» Δηλαδή τη Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία!!!
Ο  Henry Kissinger, Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ  είπε,«Τα δάνεια που χορηγούν το ΔΝΤ, και η παγκόσμια τράπεζα, να δίνονται με τον όρο, οι χώρες που τα λαμβάνουν να ακολουθούν πολιτικές που θα μειώνουν το πληθυσμό τους, όπως π.χ. η στείρωση.
Επίσης να χρησιμοποιηθεί και η τροφή σαν όπλο για το σκοπό αυτό,όπως και η υποκίνηση πολέμων είναι ένα δυνατό εργαλείο για να μειωθεί ο πληθυσμός των κρατών, και όλης της Γης.»
Ο David Rockfeller  πρόεδρος της τριμερούς επιτροπής, και συμπρόεδρος της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης είπε, «Η παρούσα ευκαιρία μιάς ειρηνικής και αλληλεξαρτώμενης παγκόσμιας τάξης, δεν θα είναι ανοιχτή για μεγάλο χρονικό διάστημα. Βρισκόμαστε στα πρόθυρα της παγκόσμιας μεταμόρφωσης. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η κατάλληλη μεγάλη κρίση, και τα έθνη θα αποδεχτούν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων.»
Ήδη η οικονομική κρίση είναι προ των πυλών εκάστου κράτους….
Τα μυστικά σχέδια της παγκόσμιας διακυβέρνησης  είναι, η Ελλάδα –λόγω προδοτικής πολιτικής ηγεσίας-, επιλέχτηκε σαν πειραματόζωο, για να παίξει το ρόλο του κράτους μέλους της Ε.Ε. σε πτώχευση, προκειμένου να δημιουργήσει το μεγάλο πρόβλημα για τη Ε.Ε. και την Ευρωζώνη.
Μας χρεοκόπησαν και μας χρησιμοποιούν σαν  πειραματόζωο.
Η Ελλάδα επιλέχθηκε λόγω ανίκανης πολιτικής ηγεσίας, και όχι μόνον, αλλά επειδή με την ιστορία της και το πολιτισμό της συμβολίζει την Ευρώπη, και επειδή η οικονομία της ήταν εύκολο να καταστραφεί, αφού παραιτήθηκε από τη βιομηχανία και από το δικό της νόμισμα.
Η Σιωνιστική «ελίτ» της Ε.Ε. χρησιμοποιούν την Ελλάδα για να πείσουν τους Λαούς , ότι αν το ελληνικό πρόβλημα δεν λυθεί, η Νότια Ευρώπη θα χρεοκοπήσει, κάτι που θα προκαλέσει τη κατάρρευση ολόκληρου του Ευρωπαϊκού χρηματοπιστωτικού συστήματος, και κατά συνέπεια τη πτώχευση του συνόλου της Ευρωπαϊκής οικονομίας.
Το «πρόβλημα» είναι ότι η λεγόμενη Ευρωζώνη, -όπου το νόμισμα του ευρώ αντικατέστησε τα εθνικά νομίσματα,- είναι καταδικασμένη να καταρρεύσει από τότε που τα ευρωπαϊκά κράτη του νότου δεν μπορούν να στηρίξουν την οικονομία τους, εφόσον δεν μπορούν να υποτιμήσουν το δικό τους νόμισμα, προκειμένου να ενισχύσουν τις εξαγωγές, και το τουρισμό, που τώρα καταπίνονται από το ευρώ.
Εδώ είναι που οι δοσίλογοι και διεφθαρμένοι πολιτικοί της Σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης έπαιξαν το ρόλο τους στην αποδυνάμωση  της οικονομίας με κάθε τρόπο, σύμφωνα με τα κελεύσματα των Κοσμοκρατόρων. Θα τους το επιτρέψουμε;;; Όλοι μαζί μπορούμε!!!
Η σημερινή παγκόσμια οικονομική κρίση που προκλήθηκε από τους Σιωνιστές διεθνείς τραπεζίτες, ήταν μέρος του σχεδίου για να φέρει τις νότιες ευρωπαϊκές οικονομίες σε οριακό σημείο, για να εξασθενήσουν  την Αμερικανική οικονομία, και εν συνεχεία να προκαλέσουν τη κατάρρευση της Κινεζικής, και Ρωσικής οικονομίας, για να φέρουν το παγκόσμιο οικονομικό χάος, και έτσι να επικρατήσει η παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση-Δικτατορία.
Όπως ήδη γνωρίζετε, οι διεθνείς τραπεζίτες είναι κυρίως Ευρωπαίοι και Αμερικανοί,  (Ρότσιλντ, Σόρος, Ροκφέλερ, Μόργκαν, κ.λ.π.) και αυτοί είναι οι πραγματικοί Αρχηγοί της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, και εγκέφαλοι πίσω από τη παγκόσμια οικονομική ύφεση-κρίση, η οποία πάντα προηγείται ενός παγκόσμιου Πολέμου.
Προς μνημονιακούς πολιτικούς και δημοσιογραφικά παπαγαλάκια «τρομοκράτες» της δραχμής λέμε.
Στις απειλές και τους εκβιασμούς ήρθε να δώσει μια εμπεριστατωμένη απάντηση ένα δημοσίευμα στο Bloomberg, που υποστηρίζει με αδιάσειστα στοιχεία ότι, «διαπραγματευτικό χαρτί αξίας μισού τρις.δολ. κρατά η Αθήνα στο χέρι της». Σύμφωνα με το πρακτορείο αυτό στα 400 δις. ευρώ ανέρχονται τα δάνεια που οφείλει το Ελληνικό δημόσιο προς Ε.Κ.Τ. , Δ.Ν.Τ., κράτη της Ευρωζώνης, και ιδιώτες.
«Με την Ελλάδα να χρωστά ποσά αντίστοιχα του μεγέθους της οικονομίας της Ελβετίας, οι επιπτώσεις για τους φορολογουμένους στα υπόλοιπα κράτη-μέλη θα είναι καταστροφικές, εάν η χώρα αναγκαστεί και πιεσθεί να αποχωρήσει από την Ευρωζώνη».
H Mεγάλη διεθνής Τράπεζα της Ελβετίας UBS γράφει, «Η Ελλάδα θα παραμείνει στο Ευρώ, μεγάλο το κόστος πιθανής αποχώρησης».
Η Τράπεζα HSBC λέει, «Πρακτικά αδύνατη η Ελληνική Ευρω-έξοδος.
Goldman Sachs:Tίποτε δεν σώζει την ευρωζώνη αν η Ελλάδα βρεθεί εκτός. Ένα (1) τρίς Ευρώ θα στοιχίσει στην Ευρωζώνη πιθανή αποχώρηση της Ελλάδος λένε οι αρμόδιοι της Ε.Ε.
Κατόπιν όλων αυτών, μην ακούτε τους κινδυνολόγους του προδοτικού δικομματισμού. Oι Ευρωπαίοι ηγέτες τώρα ανησυχούν μήπως η Ελλάδα δεν τηρήσει τις δεσμεύσεις της.
Ζητείτε εθνικός πατριώτης ηγέτης να παίξει αυτό το χαρτί, πάντως ΟΧΙ αυτοί οι δοσίλογοι και προδότες πολιτικοί του δικομματισμού, που έφεραν την Ελλάδα και το Λαό της, σε αυτό το χάλι.
ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος
http://freepen.gr/politiki/5002/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου