Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τετάρτη, 30 Μαΐου 2012

ΣΟΚ!!!! Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;;;;;;;

Ο Παπαδήμος έβαλε τον Μπαρόζο να απειλήσει την Ελλάδα, αναφέρει το Reuters!!!!!!!!!!!!!
 «Ο Παπαδήμος ζήτησε από τον Μπαρόζο να απειλήσει την Ελλάδα»!!
Φωτιά στις πολιτικές εξελίξεις εν όψει μάλιστα των εκλογών της 17ης Ιουνίου  έρχεται να ανάψει τηλεγράφημα του Reuters.
Το διεθνές πρακτορείο σε τηλεγράφημά του αναφέρει, πως ο τέως πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος είναι  αυτός, που ζήτησε από τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζοζέ Μπαρόζο να απειλήσει με δήλωσή του στις 11 Μαΐου  την Ελλάδα με έξοδο από το ευρώ, προκειμένου να τηρήσει τα συμφωνηθέντα στο μνημόνιο.

Το Reuters επικαλείται αξιωματούχο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ο οποίος δηλώνει ότι, ο Μπαρόζο δεν είχε πρόθεση να προβεί σε δήλωση για πιθανή αποπομπή της Ελλάδας από το ευρώ και το έκανε μόνο, επειδή έλαβε ένα τηλεφώνημα από τον Λουκά Παπαδήμο, ο οποίος του το ζήτησε.

Στο δημοσίευμα, επίσης, αναφέρεται πως τόσο ο κ. Μπαρόζο, όσο και ο
....
πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Χέρμαν Βαν Ρομπάϊ επέλεξαν να μην απαντήσουν στην επιστολή, που τους είχε αποστείλει ο Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να μην  εκληφθεί ως παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας.

Διαψεύδει ο Παπαδήμος

Ο κ. Παπαδήμος διαψεύδει κατηγορηματικά το δημοσίευμα του Reuters, λέγοντας πως κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα.

«Δεν ζήτησα από κανέναν να κάνει καμία δήλωση, ούτε μίλησα με πρωτοβουλία μου με κανέναν εκείνες τις ημέρες», τόνισε μιλώντας στο ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου