Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Με ποιους συζητά ο Καμμένος


Από την πρώτη στιγμή που ο Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε, μέσω διαδικτύου, την ίδρυση του νέου πολιτικού φορέα «Ανεξάρτητοι Έλληνες», το πολιτικό και δημοσιογραφικό ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στην αναζήτηση εκείνων που θα σταθούν στο πλευρό του.
Ο Γιάννης Μανώλης είναι ο πρώτος που, εδώ και αρκετό καιρό έχει δηλώσει την ενθουσιώδη πρόθεσή του να συμμετάσχει στο καινούριο εγχείρημα, ο σερ Βασίλης Μαρκεζίνης ακούγεται παρασκηνιακά ως η «ιδεολογική αναφορά» όσων συμμερίζονται τις απόψεις του Πάνου Καμμένου, και από εκεί και πέρα το ενδιαφέρον στρέφεται σε όσους από τους βουλευτές που διεγράφησαν από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας λόγω της στάσης που κράτησαν κατά του Μνημονίου, επιλέξουν να γκρεμίσουν οριστικά τις γέφυρες με τη Συγγρού.
Τα «Νέα» του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη προχωρούν σήμερα ένα βήμα παραπέρα. Και με ρεπορτάζ το οποίο δημοσιεύουν, υποστηρίζουν ότι βουλευτές με πολυετή διαδρομή στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας, που μετά τη διαγραφή τους από τον
...
Αντώνη Σαμαρά είναι σήμερα ανεξάρτητοι, βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Πάνο Καμμένο, προκειμένου να συμμετάσχουν στο νέο εγχείρημα.
Σύμφωνα με τα «Νέα», στους βουλευτές αυτούς περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων ο Χρήστος Ζώης, ο Κώστας Μαρκόπουλος, ο Γιώργος Βλάχος και ο Μαργαρίτης Τζήμας. Άλλες πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι είναι εξαιρετικά πιθανό μέχρι και τις αρχές της επόμενης εβδομάδας να έχουν ανακοινωθεί οι πρώτες προσχωρήσεις εν ενεργεία, ανεξάρτητων βουλευτών από τον χώρο της Κεντροδεξιάς, στους «Ανεξάρτητους Έλληνες».
πηγή

(agiovasilema: Θέλει μεγάλη προσοχή το θέμα αυτό, αφού τον Καμμένο τον στηρίζουν με πάθος άνθρωποι που προέρχονται από όλα τα κόμματα. Αν μαζευτούν δίπλα του όλοι οι φθαρμένοι του παρελθόντος της ΝΔ, δεν θα του κάνει καλό.  Πάντως μέχρι στιγμής στις διαδικτυακές δημοσκοπήσεις....ΣΑΡΩΝΕΙ!!! Το μόνο βέβαιο είναι ότι αν συνεχίσει έτσι, η Μέρκελ και τα πολιτικά τσουτσέκια της στην Ελλάδα, θα αρχίσουν να πανικοβάλλονται. )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου