Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2012

ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ - ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ''ΟΧΙ'' ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ''ΝΑΙ''...ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ.


Από τους 43 βουλευτές ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που έκαναν πριν από δέκα μέρες τη μαγκιά κι είπαν ΟΧΙ στο Μνημόνιο 2, χθες οι 14 (9 του ΠΑΣΟΚ και 5 της ΝΔ) είπαν ΝΑΙ στον εφαρμοστικό νόμο του νέου ΜνημονίουΔηλαδή οι γίγαντες αυτοί της πολιτικής δεν δέχονται το Μνημόνιο 2 και στα σκληρά, απάνθρωπα μέτρα που επιβάλλει στις ασθενέστερες τάξεις των Ελλήνων, αλλά λένε ΝΑΙ στην εφαρμογή των μέτρων αυτών, λένε ΝΑΙ στην υλοποίηση του Μνημονίου 2.
Πολιτικός αμοραλισμός; Ψευτόμαγκες της πολιτικής, ο τρόμος να μείνουν έξω από το μαντρί; Επιπολαιότητες ανώριμων ανθρώπων; Κοροϊδία των ψηφοφόρων τους; Ίσως όλα αυτά μαζί. Γι' αυτό θα συμφωνήσω απόλυτα με όσους ζητάνε σήμερα ένα γενικό ξήλωμα του πολιτικού μας συστήματος. Νέα κόμματα, νέοι άνθρωποι, νέες ιδέες.
Σκούριασε η λεγόμενη μεταπολίτευση. Και δεν κυνηγάει ο κόσμος τον «πονηρό πολιτευτάκια» όπως λέει στο τραγούδι του ο Σαββόπουλου, αλλά ολόκληρο το πολιτικό σύστημα. Τα γιαούρτια δεν πέφτουν σε συγκεκριμένα πρόσωπα γιατί είπαν ναι ή όχι στα διάφορα Μνημόνια, εξ' ου και τους παίρνει όλους η μπάλα.
Τα γιαούρτια πέφτουν σε αυτό το πολιτικό σύστημα που λειτουργεί με μπακαλοτέφτερο: Διορίζω το γιο σου, μου χρωστάς την ψήφο σου.
Τα γιαούρτια πέφτουν αδιάκριτα σε όλους γιατί κάποιοι δεν έχουν το κουράγιο να υποστηρίζουν μέχρι τέλους μια πολιτική θέση, ακόμα κι αν αυτή τους αφήνει έξω από το μαντρί.
Από newsbomb.gr -

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου