Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2012

Μέχρι και στην εφορία χρωστάει ο γ@μίκουλας Στρος Καν που τον έφεραν ως μεσσία για τους αμαρτωλούς φοροφυγάδες ιθαγενείς Έλληνες.

20120227-231111.jpgΠάνω από 16.000 δολάρια χρωστάει στην εφορία ο Ντομινίκ Στρος Καν
Ο Ντομινίκ Στρος-Καν και η σύζυγός του Αν Σινκλέρ οφείλουν περισσότερα από 16.000 δολάρια σε φόρους ακίνητης περιουσίας για το σπίτι που διατηρούσαν στην Ουάσινγκτον και το οποίο σήμερα έχει βγει προς πώληση.
Σύμφωνα με τα έγγραφα που δημοσιοποίησε στο διαδίκτυο η τοπική εφορία, ο Στρος-Καν και η Σινκλέρ, που εμφανίζεται ως ιδιοκτήτρια του σπιτιού, χρωστούν 16.160,07 δολάρια. Μαζί με το πρόστιμο υπερημερίας, το συνολικό ποσό ανέρχεται στα 18.746,38 δολάρια.
Το σπίτι με τις τρεις κρεβατοκάμαρες και την πισίνα, στην ακριβή συνοικία Τζορτζτάουν της Ουάσινγκτον, πωλείται σήμερα έναντι 4,7 εκατομμυρίων δολαρίων. Η αρχική τιμή που
ζητούσε το ζεύγος τον Οκτώβριο ήταν 5,2 εκατομμύρια.
Ένας εκπρόσωπος του δήμου είπε ότι οι αρχές δεν σχολιάζουν τις φορολογικές υποθέσεις ιδιωτών.
Ο Στρος-Καν παραιτήθηκε από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο πέρσι, μετά την καταγγελία μιας καμαριέρας του ξενοδοχείου Sofitel της Νέας Υόρκης ότι την παρενόχλησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου