Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Οι περίφημοι ''αγωνιστές'' λαθρομετανάστες της Υπατίας τους οποίους αγιοποίησαν οι ''ευαίσθητοι',αφού ξάφρισαν την Υπατία,συνελήφθησαν για δεκάδες κλοπές στην Αθήνα.

Αφού έμειναν κλεισμένοι για αρκετές μέρες στην Υπατία και στην Νομική κάνοντας ακόμη και δήθεν απεργία πείνας κατάφεραν να πάρουν άσυλο για κάποιο χρονικό διάστημα και να μείνουν στην χώρα μας. Φεύγοντας από το Μέγαρο, φρόντισαν να ξαφρίσουν από τα ασημικά μέχρι και τις πορσελάνες της ιδιοκτήτριας, έτσι για το ''ευχαριστώ'' στη δική τους πολιτισμική γλώσσα.


Και αφού βγήκαν ελεύθεροι στους δρόμους της Αθήνας τελικά χθες βράδυ συνελήφθησαν από αστυνομικούς στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με ένα σωρό κλοπιμαία ανά χείρας και ερευνάται πόσα ακόμα έχουν ξεφορτωθεί στους κλεπταποδόχους.
Ο λόγος για τέσσερις Μαροκινούς ηλικίας 26, 27, 29 και 36 ετών.
Ειδικότερα Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας εντόπισαν τους Μαροκινούς, οι οποίοι επρόκειτο να ταξιδεύσουν στην Τυνησία, στον χώρο των Αναχωρήσεων του Αεροδρομίου και σε έλεγχο που τους έγινε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στις αποσκευές τους τα κατωτέρω αντικείμενα, την νόμιμη κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.
τέσσερις (4) φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές
εννέα (9) κινητά τηλέφωνα
τέσσερις (4) φορτιστές κινητών τηλεφώνων
έξι (6) μπαταρίες κινητών τηλεφώνων
έναν (1) πλοηγό GPS
μία (1) παιχνιδομηχανή (PLAY STATION)
τέσσερα (4) ρολόγια
ένα (1) ζευγάρι γυαλιά ηλίου
ένα (1) σεσουάρ
ένα (1) αυτόματο τρυπάνι
δύο (2) ανδρικά αρώματα και
έναν (1) φακό.
Από την έρευνα-προανάκριση διαπιστώθηκε ότι τα παραπάνω αντικείμενα είχαν κλαπεί από οικίες και οχήματα στην Αθήνα και αποδόθηκαν στους κατόχους τους.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου