Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Για τους 4 Βρετανούς που ήρθαν για διακοπές στα Μάλια, με πλαστά χαρτονομίσματα, θα γράψουν τίποτα τα βρετανικά μέσα;

Ήρθαν για διακοπές στην Ελλάδα με πλαστά χαρτονομίσματα!
Τέσσερις νεαροί Βρετανοί τουρίστες συνελήφθησαν από αστυνομικούς στα Μάλια, με πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ...
Οι τέσσερις εικοσάχρονοι νεαροί εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου να κινούνται ύποπτα, ενώ σε έρευνα που έγινε βρέθηκαν επάνω τους και κατασχέθηκαν συνολικά εννέα χαρτονομισματα των 50 ευρώ, τα οποία δεν ήταν γνήσια.

Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία (αφορμή έψαχναν και αφορμή βρήκαν με την δολοφονία του νεαρού Βρετανού τουρίστα από τον Έλληνα οδηγό ταξί), γράφουν χυδαιότατα κείμενα εναντίον των Ελλήνων, θα αφιερώσουν έστω και 2 σειρές στο συγκεκριμένο περιστατικό, το οποίο δείχνει και την νοοτροπία των νεαρών Βρετανών, που έρχονται στην Ελλάδα, σε συγκεκριμένα μέρη και με συγκεκριμένες παραβατικές συμπεριφορές που σχετίζονται με αλόγιστη χρήση αλκοόλ και αλητεία?

Κατακρίνουμε κάθε πράξη βίας και πολύ περισσότερο τη δολοφονία ενός νέου ανθρώπου, αλλά η  αγιοποίηση όλων των νεαρών συμπατριωτών τους, που ξέρουμε πολύ καλά πόσο προκλητικά συμπεριφέρονται  όταν βρίσκονται στη χώρα μας, σε συνδυασμό με την άκριτη δαιμονοποίηση όλων των Ελλήνων, μας εξοργίζει.

agiovasilema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου