Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Κυριακή, 17 Ιουλίου 2011

Οι προκλητικές απολαβές των Ελλήνων Βουλευτών, οι οποίοι θεωρούνται από τους πιο ακριβοπληρωμένους στην Ευρώπη!

-

 Σύμφωνα με τον Τύπο της Κυριακής οι καθαρές μηνιαίες αποδοχές των ελλήνων βουλευτών είναι 8.500 - 9.000 ευρώ, την ώρα που οι ισπανοί βουλευτές πληρώνονται με 4.000 ευρώ μηνιαίως και οι γερμανοί βουλευτές με 7.668 ευρώ το μήνα. Στην κορυφή των μηνιαίων αποδοχών είναι οι Ιταλοί βουλευτές με μηνιαίο εισόδημα που φτάνει τα 11.704 ευρώ το μήνα.

 

Οι βουλευτές της περιφέρειας που στην περιοχή υπάρχει αεροδρόμιο, δικαιούνται 104 αεροπορικά κουπόνια.Το ποσό των μηνιαίων αποδοχών τους κυμαίνεται από 8.400 ευρώ έως 8.700 ευρώ.

Είναι πιο ακριβοπληρωμένοι ακόμα και από τους γερμανούς βουλευτές
Παίρνουν και ποσό 3.000 ευρώ για ανανέωση ηλεκτρονικού εξοπλισμού


Από τους πλέον ακριβοπληρωμένους στην Ευρώπη θεωρούνται οι έλληνες βουλευτές παρά την κρίση στην οποία βρίσκεται η χώρα, με εκείνους να
...
 εξακολουθούν να έχουν απολαβές που ξεπερνούν και εκείνες των γερμανών βουλευτών.


Σύμφωνα με την εφημερίδα τα έσοδα των βουλευτών διαμορφώνονται ως εξής:

Βουλευτική αποζημίωση 4900 (καθαρά) 5.200 ευρώ (μικτά)

- Έσοδα από επιτροπές (μ.ο.) 1.200 ευρώ
- Επίδομα γραφείου 936 -1.000 ευρώ
- Επίδομα κίνησης 364 – 607 ευρώ
- Επίδομα κινητής τηλεφωνίας 200 ευρώ
- Επίδομα σταθερού τηλεφώνου – ταχυδρομείου 834 ευρώ (10.000 ετησίως)
- Χωρίς εισιτήριο στα ΜΜΜ, ΟΣΕ, ΚΤΕΛ και ακτοπλοϊκά


Τα παραπάνω ποσά οδηγούν στο συμπέρασμα ότι οι μηνιαίες αποδοχές των ελλήνων βουλευτών κυμαίνονται από 8.400 έως 8.700 ευρώ.


Σε αυτά τα ποσά δεν έχουν υπολογιστεί το ποσό για την ανανέωση του ηλεκτρονικού εξοπλισμού για τους βουλευτές που έχουν πάνω από μία θητεία, και το οποίο ποσό φτάνει τα 3.000 ευρώ.


Επίσης, για τους βουλευτές της περιφέρειας προβλέπεται επίδομα ενοικίου ή πληρωμένο ξενοδοχείο της τάξεως των 1.000 ευρώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου