Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2011

Στρος Καν: «Αγάπη μου, πήγα με τρεις γυναίκες»


Ο Ντομινίκ Στρος-Καν ομολόγησε στη σύζυγό του ότι την ημέρα που συνελήφθη στη Νέα Υόρκη δεν είχε συνευρεθεί ερωτικά μόνο με την καμαριέρα!

Δεν επιχείρησε να βιάσει την καμαριέρα, ως προς αυτό είναι κατηγορηματικός. Ομολόγησε όμως στην πιστή σύζυγό του πως εκείνο το μοιραίο Σαββατοκύριακο στη Νέα Υόρκη «πήρε» (δική του η έκφραση) μέσα σε λίγες ώρες τρεις γυναίκες προκειμένου να ξεθυμάνει λίγο προτού αρχίσει η προεκλογική εκστρατεία για τη γαλλική προεδρία. Ο λόγος για - ποιον άλλον; - τον Ντομινίκ Στρος-Καν.
«Δεν ήταν λοιπόν μόνο μία γυναίκα για τον δρόμο. Ηταν τρεις», δήλωσε «φίλος της Αν Σενκλέρ» στο γαλλικό
...
περιοδικό «Le Point». Πληροφορίες του αμερικανικού Τύπου θέλουν τον DSK να κάλεσε λίγο αφότου αφίχθη στο Sofitel, την Παρασκευή 13 Μαΐου, «για ένα ποτήρι σαμπάνια» στο δωμάτιό του δύο εργαζόμενες στο ξενοδοχείο, συμπεριλαμβανομένης μιας ρεσεψιονίστ, οι οποίες που όμως αρνήθηκαν. Γύρω στη μία το πρωί του Σαββάτου, κάμερα ασφαλείας τον έπιασε να συνοδεύει στο δωμάτιό του μια γυναίκα, η οποία αποχώρησε δύο ώρες αργότερα. Η ταυτότητά της παραμένει άγνωστη.
Η Αν Σενκλέρ, πάντως, δεν δείχνει να πτοείται. Δύο βράδια την περασμένη εβδομάδα, Πέμπτη και Παρασκευή, το ζευγάρι απόλαυσε κονσέρτα στη Μασαχουσέτη. Αλλωστε μετά τη δημόσια παραδοχή πως η Ναφισάτου Ντιάλο, η 32χρονη καμαριέρα που κατηγορεί τον DSK για βιασμό, είναι «αναξιόπιστη μάρτυρας» η Εισαγγελία της Νέας Υόρκης ήρε τον κατ' οίκον περιορισμό του. Εν αναμονή της επόμενης προγραμματισμένης εμφάνισής του στο δικαστήριο την 1η Αυγούστου, ο Στρος-Καν είναι απλώς υποχρεωμένος να μείνει στις ΗΠΑ.
Ο Στρος-Καν, υποστηρίζουν οι «Sunday Times», είχε προειδοποιήσει παραμονές του γάμου τους, πριν από 20 χρόνια, την Αν Σενκλέρ: «Μη με παντρευτείς. Είμαι αδιόρθωτος μπερμπάντης». Εκείνη θεώρησε πως μπορούσε να τον αλλάξει. Λάθος. «Εγώ σε προειδοποίησα», της έλεγε κάθε φορά που παρεξέκλινε.
Ικανό για βιασμό, όμως, δεν τον θεωρεί επ' ουδενί. «Ο Ντομινίκ δεν έχει υπάρξει ποτέ βίαιος με τον οποιονδήποτε», δήλωσε σε φίλους. «Είναι seducteur (γόης) όχι βιαστής». Την Τριστάν Μπανόν, την 32χρονη γαλλίδα συγγραφέα που κατηγορεί τον Στρος-Καν πως είχε αποπειραθεί το 2002 να τη βιάσει, η Σενκλέρ τη θεωρεί ανισόρροπη. «Εχουμε ακόμα 20 χρόνια να ζήσουμε μαζί ο Ντομινίκ κι εγώ. Και θα τα ζήσουμε ευτυχισμένοι», φέρεται να δήλωσε σε φίλους, διαψεύδοντας τις φήμες πως έχει κουραστεί και σκοπεύει να τον εγκαταλείψει. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως το τελευταίο δίμηνο ήταν ανώδυνο για αυτήν. Σε μια από τις προηγούμενες εμφανίσεις του DSK στο δικαστήριο, έσφιγγε τόσο σφιχτά τα χέρια της ώστε τα νύχια της χώθηκαν στο δέρμα και έτρεξε αίμα.
Πηγή: “Τα Νέα”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου