Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τρίτη, 19 Ιουλίου 2011

Γυρίζει τον κόσμο επί 22 χρόνια, πέρασε από 30.000 περιοχές και τον έκλεψαν στην Ελλάδα. Αυτή είναι η κατάντια της -μέχρι πρότινος- υπέροχης χώρας μας.

Χανιά:Του έκλεψαν το ποδήλατο λίγο πριν μπει στο βιβλίο Γκίνες. Γνώρισε για τα καλά την πολυπολιτισμική φιλοξενία της Ελλάδας.

''Μου έκλεψαν όλες τις φωτογραφίες και τα τετράδια 22 ετών. Μου έκλεψαν την ίδια μου τη ζωή'', είπε πικραμένος...
 
Γύριζε την Ευρώπη από το 1989 και πριν από λίγες μέρες έφτασε και στα Χανιά...Του έκλεψαν το ποδήλατο με το οποίο κάνει το γύρο της Ευρώπης! Το περιστατικό συνέβη στα Χανιά, και συγκεκριμένα στο Ενετικό Λιμάνι με θύμα των ασυνείδητων, έναν 61χρονο Βέλγο, τον Christian Van Limbergen, που κάνει αυτή την προσπάθεια για να μπει στο βιβλίο Γκίνες.
 Αξίζει να αναφερθεί οτι στο συγκεκριμένο ποδήλατο που έχει περάσει σχεδόν από 30.000 περιοχές και σύμφωνα με τοπική εφημερίδα "Χανιώτικα Νέα", υπήρχαν πληθώρα αποδεικτικών  στοιχείων από όλα αυτά τα σημεία, τα οποία είχε συγκεντρώσει  61χρονος με τη μορφή σφραγίδων και υπογραφών, από δημάρχους περιφέρεις και τοπικές αρχές.
Συγκλονισμένος γι αυτό που του συνέβη στα Χανιά, ο Christian Van Limbergen, δηλώνει πως "κλέβοντας μου τα τετράδια με τις υπογραφές μου έκλεψαν τη ζωή μου". Παράλληλα κάνει έκκληση αν είναι δυνατόν να του επιστραφούν όλοι αυτοί οι κόποι 22 ετών.
Ευαισθητοποιημένος ο τοπικός ποδηλατικός σύλλογος ΤΑΛΩΣ από το συμβάν χάρισε στον 61χρονο ένα ποδήλατο καθώς και ρούχα για να συνεχίσει την προσπάθεια του. Την προσπάθεια του αυτή να κάνει το γύρο της Ευρώπης με ποδήλατο,  ο Βέλγος την ξεκίνησε το 1989, όταν ακόμα υπήρχε η ΕΣΣΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου