Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Γιατί δεν λέτε πως ΟΛΟΙ οι 'άγνωστοι' που επιτίθενται στον κόσμο είναι λαθρομετανάστες?

Τα sites που υποστηρίζουν την κυβερνητική πολιτική,  κάνουν καθημερινά λόγο (αναγκαστική αναφορά καθώς δεν μπορούν να κρύψουν τελείως τα σοβαρά περιστατικά), για  επιθέσεις των 'αγνώστων' σε γυναίκες και ηλικιωμένους και για δολοφονίες από 'άγνωστους' με σκοπό τη ληστεία.
 Έχει καταντήσει γελοίο και εξοργιστικό.
Για ποιούς 'άγνωστους' μιλάτε κύριοι?
 Προφανώς αναφέρεστε στους άγνωστους λαθραίους που δεν γνωρίζει κανείς, ούτε ποιοί είναι, ούτε πόσοι είναι, ούτε από πού είναι. Οπότε όσο και να κρύβετε την γενική τους ταυτότητα που είναι ΑΓΝΩΣΤΟΙ-ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, όλοι πια το γνωρίζουν και η στάση σας πονηρεύει όλο και περισσότερο τους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου