Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2010

Ακόμα μια αιματηρή ληστεία με φρικτό βασανισμό του θύματος...

Η κυρία Φωτιάδου περιγράφει τις στιγμές τρόμου που έζησε στα χέρια των ληστών - Τα λόγια της, για τα όσα έζησε μέσα στο σπίτι της, σοκάρουν...

Ο εφιάλτης για την άτυχη γυναίκα ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας (27-12-2010). Η κυρία Ούρσουλα Φωτιάδου, ήταν μόνη στο σπίτι της, στην περιοχή της Ευκαρπίας και έπεσε για ύπνο. ''Κοιμήθηκα βαριά και προφανώς γι' αυτό δεν κατάλαβα πως μπήκαν οι ληστές. Δεν άκουσα τίποτα''.

Κάπως έτσι οι αδίστακτοι κακοποιοί κατάφεραν να μπουν στο σπίτι της, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Όταν όμως έφτασαν στο υπνοδωμάτιο και είδαν την άτυχη γυναίκα να κοιμάται, εξάντλησαν όλη τους την αγριότητα. Οι αδίστακτοι ληστές άρχισαν να την χτυπούν στο πρόσωπο, το κεφάλι και τα χέρια.

''Ο ένας από αυτούς, που ήταν 2 ή 3 κρατούσε ένα σίδερο. Δεν σταματούσε να με χτυπάει. Ο πόνος που ένιωθα ήταν αφόρητος και κάποια στιγμή κατάλαβα ότι μου έσπασαν το χέρι''. Οι ληστές δεν σταμάτησαν ούτε τότε. Δεν σεβάστηκαν ούτε εκείνη την ώρα, την ηλικιωμένη ένοικο του σπιτιού.

Παρά το γεγονός ότι την έβλεπαν μεσ' τα αίματα, συνέχιζαν να την χτυπούν και ένας από τους δράστες, άρχισε να βγάζει από το σπασμένο της χέρι, τα δαχτυλίδια! Στη συνέχεια τράβηξε την αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό τη στιγμή, που τα δολοφονικά χτυπήματα έπεφταν βροχή!

''Το κρεβάτι είχε γεμίσει αίματα. Για να γλιτώσω σκέφτηκα να κάνω τη νεκρή και τότε σταμάτησαν. Τους είδα να κάνουν ένα νόημα για να συνεχίσουν να ψάχνουν για χρήματα''. Οι ληστές άρχισαν να ψάχνουν στα δωμάτια και λίγη ώρα αργότερα έφυγαν με μία μπιζουτιέρα που βρήκαν σε μία από τις ντουλάπες.

Από το φόβο της, η ηλικιωμένη παρέμεινε στο κρεβάτι για μερικά λεπτά ακόμη, μέχρι να σιγουρευτεί ότι οι δράστες έχουν φύγει από το σπίτι. Στη συνέχεια κάλεσε σε βοήθεια και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, για τις πρώτες βοήθειες. Οι αδίστακτοι κακοποιοί, παραμένουν ασύλληπτοι. 

(http://www.newsit.gr/)


Σχολ. από agiovasilema: Δεν είναι τίποτα ...Δώρα του πολυπολιτισμού είναι, θα τα συνηθίσουμε, πού θα πάει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου