Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Κυριακή, 26 Δεκεμβρίου 2010

Έχουμε πόλεμο. Λήστεψαν, βασάνισαν και δολοφόνησαν γιαγιά πάλι, ανήμερα Χριστούγεννα.

http://i.telegraph.co.uk/telegraph/multimedia/archive/00655/news-graphics-2008-_655745a.jpgΈντεχνα τα κανάλια κρύβουν τη νέα ύβρι στην χώρα που γέννησε τα ανθρώπινα δικαιώματα (μόνο το Star μετέδωσε την είδηση). Η 70 χρονη γιαγιά έζησε την κόλαση πριν ξεψυχήσει στο διαμέρισμα της στο Μοσχάτο. Όπως άλλωστε και πέρυσι ανήμερα τα Χριστούγεννα, όπου μία άλλη γιαγιά δολοφονήθηκε σαν σκυλί σε στάση λεωφορείου ενώ πήγαινε στο εγγόνι της.

Ένας μετανάστης βρέθηκε με σημάδια βασανισμού δολοφονημένος, πεταμένος στην Εθνική οδό. Όχι, ούτε γι’ αυτόν θα δείτε καμμία αυθόρμητη συναυλία συμπαράστασης από τις 75 κρατικοδίαιτες ΜΚΟ των δουλεμπόρων. Είπαμε, ισλαμοφασίστες, δουλέμποροι, βιαστές ανηλίκων. Μόνο αυτούς στηρίζουν οι ντόπιοι φασίστες, δουλέμποροι, βιαστές ανηλίκων. Όπως δεν θα δείτε ούτε σταγόνα δάκρυ για αυτή την κοπελίτσα που έζησε εξ’ ίσου τραγικές στιγμές από το ορκ. Πάλι την ημέρα αναγέννησης της φύσης, του φωτός. Στην Ελλάδα πλέον βασιλεύει το σκότος με κρατική εντολή. Θα το αφήσουμε;

Εφιάλτη χωρίς τέλος έζησε ένα κοριτσάκι 18 χρόνων στα χέρια 45χρονου προαγωγού που της κατέστρεψε το πρόσωπο, όταν είδε ότι θα τον συλάμβαναν.

Ο 45χρονος αλλοδαπός συνελήφθη από άνδρες του τμήματος καταπολέμησης εμπορίας ανθρώπων στη Θεσσαλονίκη. Όπως προέκυψε από την έρευνα η κοπέλα βρισκόταν σε απελπιστική κατάσταση και δεν είχε τα μέσα για να συντηρηθεί. Αυτός την προσέγγισε και τάζοντάς της ότι θα την βοηθήσει την έκανε να τον εμπιστευτεί.
Από εκεί ξεκίνησε το μαρτύριο της κοπελίτσας. Ο 45χρονος της πήρε τα ταξιδιωτικά της έγγραφα και την έκλεισε σε σπίτι στην Πάτρα από όπου δεν την άφηνε να βγει. Από τις αρχές Νοεμβρίου την εξέδιδε παίρνοντας τα χρήματα από τους ανθρώπους που ασελγούσαν πάνω στη μικρή αλλοδαπή.
Το κοριτσάκι κατάφερε να αποδράσει από τα χέρια του στις 20 Δεκεμβρίου και να ταξιδέψει μέχρι τις Σέρρες. Όμως ο τύρρανός της την εντόπισε ξανά και πάλι με τη βία την έκλεισε σε σπίτι στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. Ευτυχώς για την κοπέλα κάτοικοι της περιοχής είδαν τις ύποπτες κινήσεις του 45χρονου και ειδοποίησαν την αστυνομία. Μετά από έφοδο στο διαμέρισμα ο άνδρας συνελήφθη προχτές και το μαρτύριο της 18χρονης πήρε τέλος.
Το αποκορύφωμα ήταν ότι ο άνθρωπος αυτός, έχοντας μένος κατά του νεαρού κοριτσιού και πριν η αστυνομία εισβάλλει στο σπίτι, πήρε ένα ψαλίδι και “σημάδεψε” το πρόσωπο της κοπέλας με αυτό.
phgh: http://www.olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου