Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2010

Δεν θυμάται ο πρωθυπουργός...

Ασθενεί η μνήμη του πρωθυπουργού…


«Να μας πείτε γιατί πήγατε σε πρόωρες εκλογές και αφήσατε τη βόμβα να σκάσει στα χέρια μας» ρωτούσε τη Νέα Δημοκρατία ο Γιώργος Παπανδρέου, στη Βουλή, στην ομιλία του για τον προϋπολογισμό. Επειδή έχει πολλές σκοτούρες στο κεφάλι του και είναι πιθανόν να ξεχνάει ακόμη και πως κάνεις ποδήλατο, να του θυμίσουμε εμείς.

Ο κ.Παπανδρέου, κραύγαζε διαρκώς για εκλογές από τις αρχές του 2008 και μετά. Λίγους δηλαδή μόλις μήνες αφ’ ότου έγιναν οι εκλογές του Σεπτεμβρίου 2007. Τη μία με αφορμή την υπόθεση Ζαχόπουλου και το DVD που περιέφερε ο… –πρόδρομος των πακιστανών πωλητών DVD- εντιμότατος κ. Θέμος Αναστασιάδης, την άλλη με τη σκευωρία του Βατοπαιδίου, την Τρίτη με τα εσωκομματικά προβλήματα της Ν.Δ κ.ο.κ. Όλα αυτά βόλευαν τον κ.Παπανδρέου, ο οποίος έκανε πως δεν άκουγε τον Καραμανλή που του έλεγε να συμφωνήσουν στην επανεκλογή Παπούλια, διότι η οικονομική κατάσταση της χώρας, λόγω της κρίσης δεν αντέχει συνεχώς εκλογές.
Ο κ. Παπανδρέου απάντησε τότε το μνημειώδες, πως δεν θα ψηφίσει Παπούλια παρά μόνον αφού έχουν προηγηθεί εθνικές εκλογές. Ματαίως προσπάθησε ο Καραμανλής να τον μεταπείσει. «Όχι, ο Παπούλιας είναι καλός πρόεδρος, προέρχεται και από το ΠΑΣΟΚ, αλλά προκειμένου να πάει η χώρα σε εκλογές δεν τον ψηφίζω», ήταν η απάντηση του κ.Παπανδρέου. 
Τότε ο Καραμανλής ανταπάντησε πως θα πάει σε εκλογές έξι μήνες πριν την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας, προκειμένου να μην χαθεί το κρίσιμο διάστημα του χειμώνα του 2008, σε μακρά προεκλογική περίοδο και η όποια νέα κυβέρνηση, να πάρει μέτρα για την οικονομία αμέσως. Ο κ.Παπανδρέου εξελέγη πανηγυρικά. Δεν πήρε μέτρα αμέσως. Άφησε να περάσουν εφτά μήνες λοιδορώντας τη χώρα στο εξωτερικό και τώρα αναρωτιέται γιατί πήγαμε σε πρόωρες εκλογές. Μπάς και μετάνιωσε που κέρδισε και θέλει να ξεχάσει;
kontiloforos
http://filologos10.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου