Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Το περίφημο 'ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ': Πώς κάποια απάνθρωπα πειράματα ψυχιατρικής με θεραπείες ηλεκτροσόκ έδωσαν την ιδέα στην πιο στυγνή καπιταλιστική και απάνθρωπη οικονομική θεωρία που βιώνουμε τώρα και στην Ελλάδα.

Γιατί τα μέτρα ΓΑΠ το 2010 είναι ίδια με τα μέτρα Πινοσέτ το 1973;

Το Δόγμα του Σοκ

ή αλλιώς το Δόγμα του άκρατου Καπιταλισμού.
Πώς κάποια απάνθρωπα πειράματα ψυχιατρικής με θεραπείες ηλεκτροσόκ έδωσαν την ιδέα στην πιο στυγνή καπιταλιστική και απάνθρωπη οικονομική θεωρία που βαφτίσαμε ελευθερία και νιώθουμε στο πετσί μας τώρα και στην Ελλάδα.

Πώς μια έδρα Οικονομικών στο Σικάγο έφτασε να επιβάλλει την ιδεολογία της Παγκοσμίως ισοπεδώνοντας λαούς, κάνοντας εκτελεστικά της όργανα το ΔΝΤ, και την Παγκόσμια Τράπεζα.
Γιατί το πρόγραμμα μέτρων του ΓΑΠ στην Ελλάδα του 2010 και του δικτάτορα Πινοτσετ της Χιλής του 70 είναι το ίδιο και το αυτό.
Για όσους δεν διάβασαν το βιβλίο της Ναόμι Κλάιν “ Δόγμα του Σοκ” ΠΡΕΠΕΙ δείτε το παρακάτω βίντεο:

 http://filologos10.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου