Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 17 Μαΐου 2014

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΟΥ NEWSIT.GR- ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΒΑΖΕΙ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 2014, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!!

(Απολαύστε δημοσιογραφία, απολαύστε δημοκρατική ενημέρωση. Κρατείστε αυτό το άρθρο ως απόδειξη του κύκνειου άσματος της μεγάλης πολιτικοδημοσιογραφικής παρέας που μας οδήγησε στον όλεθρο. Καλή λευτεριά!!! Επιτέλους, το λέμε και το πιστεύουμε!!! Φθάνει, κοντοζυγώνει!!!)

 

Σενάρια τρόμου – Κλειστές τράπεζες, αναλήψεις μόνο 100 ευρώ και το σχέδιο... “Μαύρος Κύκνος”

 
Σενάρια τρόμου – Κλειστές τράπεζες, αναλήψεις μόνο 100 ευρώ και το σχέδιο... “Μαύρος Κύκνος”
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Τελευταία ενημέρωση: 17.05.2014 | 08:30
Πρώτη δημοσίευση: 17.05.2014 | 08:23





- Γερμανικό σχέδιο για 100 ευρώ το μήνα και κλείσιμο συνόρων
- Γαλλικό σχέδιο με την ονομασία “μαύρος κύκνος” και η Ελλάδα στη δραχμή
- Ο Σόιμπλε ήθελε από το 2011 να πετάξει την Ελλάδα από το ευρώ
- Απίστευτο παρασκήνιο στις πλάτες της Ελλάδας

Όλοι είχαν και από ένα σχέδιο για να βγάλουν την Ελλάδα από το ευρώ όπως αποδεικνύεται τελικά. Δεν ήταν μόνο το σχέδιο “Ζ”. Αυτό φαίνεται ότι ονομάστηκε έτσι γιατί ήταν το τελικό, τώρα αποδεικνύεται ότι είχαν πέσει πολλά ακόμη στο τραπέζι και ένα είναι το δεδομένο. Ήταν πολλοί εκείνοι που ήθελαν την Ελλάδα εκτός ευρώ.

Ήδη από το Σεπτέμβριο του 2011 ο Β. Σόιμπλε είχε πει σε... φιλική κουβέντα στον Ε. Βενιζέλο ότι ίσως θα ήταν καλό για την Ελλάδα να επιλέξει μια... “φιλική έξοδο” από την ευρωζώνη.

Κλειστές τράπεζες στην Ελλάδα και αναληψεις ως 100 ευρώ ήθελαν οι Γερμανοι
Ο Ε. Βενιζέλος το είχε αρνηθεί κατηγορηματικά, όμως φαίνεται ότι οι Γερμανβοί είχαν ήδη ένα σχέδιο έτοιμο.

Το σχέδιο αυτό μάλιστα προέβλεπε αναλήψεις μόλις 100 ευρώ την εβδομάδα από τα ΑΤΜ, κλείσιμο των συνόρων για τις συναλλαγές κ.α.

Όμως το σχέδιο αυτό ήταν ημιτελές και δεν διασφάλιζε τους Ευρωπαίους από το φαινόμενο ντόμινο που θα μπορούσε να πλήξει Ισπανία, Πορτογαλία και κυρίως την Ιταλία.

Παράλληλα οι Γάλλοι που διαβεβαίωναν με τον Σαρκοζί ότι είναι στο πλευρό τηυς Ελλάδας είχαν το δικό του σχέδιο αντίδρασης στην περίπτωση που θα κατέρρεε η Ελλάδα. Το είχαν ονομάσει “μαύρος κύκνος” και σκοπό είχε κυρίως να προστατεύσει τις γαλλικές τράπεζες που είχαν στην κατοχή τους μεγάλα ποσά σε ελληνικά ομόλογα.

Κούρεψαν το ελληνικό χρέος για να κερδίσουν χρόνο
Οι ευρωπαίοι όμως φάνηκε τότε, το φθινόπωρο του 2011 ότι δεν ήταν έτοιμοι να πετάξουν την Ελλάδα από το ευρώ και έτσι επέλεξαν να κουρέψουν το χρέος για να κερδίσουν χρόνο, ίσως για να ολοκληρωθεί ένα καλύτερο σχέδιο.
Έτσι ξεκίνησε η δημιουργία του σχεδίου “Ζ”.

Στην Ελλάδα με αφορμή το δημοψήφισμα ο Γ. Παπανδρέου ανατράπηκε και πήρε τη σκυτάλη ο Λ. Παπαδήμος για να βάλει σε εφαρμογή το πρόγραμμα που είχαν επιβάλει οι Ευρωπαίοι για το κούρεμα. Τα σενάρια εξόδου όμως παρέμεναν καθώς ήθελαν διαβεβαίωση ότι θα τηρηθεί το πρόγραμμα. Είχαν φτάσει σε σημείο να ζητούν ως και τις υπογραφές των πολιτικών αρχηγών.

Μετά της εκλογές πήρε απόφαση η Μέρκελ να μείνει η Ελλάδα στο ευρώ
Η Άγκελα Μέρκελ ενώ δεν ήταν σύμφωνη με τον Β. Σόμπλε ότι συμφέρει τη Γερμανία μια αποπομπή της Ελλάδας απ' την Ευρωζώνη δεν είπε το τελικό οκ για την παραμονή της παρά μόνο μετά το σχηματισμό της συμμαχικής κυβέρνησης ύστερα απ΄ τις εκλογές του Ιουνίου του 2012 και τη διαβεβαίωση ότι θα τηρηθεί το μνημόνιο.

(Ακολουθούν τα πρώτα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία φυσικά είναι βέβαιο ότι θα 'εξαφανιστούν' άμεσα από την σελίδα του newsit, όπως εξάλλου γίνεται συνέχεια.)

Papadopoulos Apostolos · Top Commenter · Works at Heineken
Θλίβομαι και ντρέπομαι πραγματικά....Ποιά Βόρεια Κορέα??? Δημοκρατία μοιάζει μπροστά στο δικό μας κατήφορο....Αυτό το πρωτοσέλιδο, παραμονή των εκλογών του 2014, το αποθηκεύω ως έχει, για να μου θυμίζει πάντα από τι καθεστώς γλυτώσαμε...
 
Σοφία Τζάνη · Top Commenter · ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
βαλτε μονοι σας τα ψηφοδελτια και ας μην ψηφισουμε για να χουμε αποτελεσμα οπως το θελετε.. βορειοκορεατικο παν/μιο μμε τελειωσατε και προσπαθειτε να τρομαξετε τον κοσμο με το τι εγινε στις καννες και τι θα γινει(κατακλυσμος σεισμοι λιμοι καταποντισμοι το τελος του κοσμου του κ..χαρτου και της μενεγακη!) αν δεν βγει ο "εκλεκτος"; λιγη τσιπα... βλεπετε τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ γκαλοπ και εχετε χ.. απανω σας ε; γκεμπελοσκυλα!
 
Ξενια Μυλωνα · Top Commenter · Kastoriá, Greece
Αυτό δεν είναι ρεπορτάζ, είναι τρομολαγνεία.
 
Giorgos Kandris
ase re euaggelate se katalabame ti lamogio eisai kai esi. Ntropi sou omos giati exeis oikogeneia kai paidia pou perimenoun apo esena ena kalitero aurio...
 
Michalis Kontos · Thessaloníki
Θα έπρεπε να ντρέπεστε. Αυτό δεν είναι δημοσιογραφία
Argiris Tramontanis
Το βγάλαμε και σήμερα το μεροκάματο ε?
 
Costa Stefanidis · Works at SDPM.com.au
Ευαγγελάτε προδότη, παπαγαλάκι των οικονομικών δολοφόνων
 
Efthimis Tsakiridis · · Top Commenter · ΕΠΛ Βεροιας
Εισγγελάτε ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ σε λίγες μέρες θεώρησε διαβατήριο....προλαβαίνεις ίσα ίσα !!!!!!!!!!
 
Ρούλα Μπάκου · ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ
ηρεμηστε κ.Ευαγγελατε μη παθετε και τιποτα, πιστευετε ακομη μετα απο 4 χρονια τρομακρατιας δεν σας εχουμε μαθει. Τωρα εχουμε γνωριστει πλεον, ξερουμε το ρολο του καθενος απο σας. ο Ελληνικος λαος δεν θα ξαναπεσει στην λουμπα που του εχετε σκαψει, παρτε το αποφαση δεν μπορειτε πλεον να μας εκβιαζετε ο κοσμος πλεον εχει καταλαβει. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΡΗΜΑΞΕΙ.
 
Karathanasis Schumacher-Thalassas · Top Commenter · Piraeus, Greece
ούτε πλέον τα τρόλ υποστηρικτές του πληκτρολογίου είναι σε θέση να ""περισώσουν"" οτιδήποτε. ....αντικειμενικά αποκρουστική και εμετική αυτή η καραμέλα στο παρα πέντε των εκλογών με την τρομολαγνεία. ....""ΠΑΣΕΙ ΘΥΣΙΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ"" ΔΕΝ ΛΥΣΑΓΑΤΕ??? .... ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ???
 
 
Kostas Best
ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ,,ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ,,,,,ΕΜΕΤΟΣ
 

Paul Carrere · Top Commenter · Université Aix-Marseille III
An eseis oi dimosiografoi tou kolou, diavazate tote tis gallikes efimerides tha ta gnwrizate afta ta senaria!!!! Alla mallon ta eixate diavasei kai paiksate kai eseis to paixnidaki sas, opos kai twra gia na mas deixete poso axios einai o Samaras!!! Remalia!!

Jimmy Fentagin · Top Commenter
ετσι ευαγγελατε....τρομοκρατησε τον κοσμο παλι...εισαι εξπερ σαυτο το ειδος την δημοσιογραφια!!!με αυτο τρως ψωμακι....
 
 
 Γαβριέλλα Βαρδάκη · Top Commenter · Athens, Greece
Eίναι ανεπίτρεπτο να δημοσιεύονται τέτοια ρεπορτάζ στο παρα πέντε των εκλογών. Δεν τηρούνται πλέον ούτε τα προσχήματα!! Γιατί δεν τα δημοσιεύατε όλα αυτά όταν ήλθαν εις γνώσιν σας?? Γιατί ΣΙΓΟΥΡΑ τα γνωρίζατε όταν συνέβαιναν... Δεν ήταν "κατάλληλες" οι συνθήκες, ε? Παιδαριώδη ατοπήματα της "δημοσιογραφίας".
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου