Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τετάρτη, 14 Μαΐου 2014

Ταίζουμε και ποτίζουμε 8000 αλλοδαπούς!

 

filaki
 
Τσάμπα φαί και στέγαση για 8000 αλλοδαπούς. Που; Στις ελληνικές φυλακές. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Δικαιοσύνης οι ελληνικές φυλακές έχουν τιγκάρει γιατί από τους 12.000 περίπου φυλακισμένους πάνω από τους μισούς είναι αλλοδαποί ενώ 4000 από

αυτούς είναι λαθρομετανάστες! Στην κορυφή της λίστας με τους επιπλέον κρατούμενους είναι οι φυλακές Κορυδαλλού που αν και έχει χωρητικότητα 800 ατόμων, παραμένουν σε αυτές 2.075 κρατούμενοι, ενώ την ίδια εικόνα παρουσιάζει τόσο το Ψυχιατρείο όσο και το Νοσοκομείο Κρατουμένων Κορυδαλλού.
Τα στοιχεία αποδεικνύουν ακόμη ότι η φύλαξη και η φρούρηση των φυλακών αποτελεί δύσκολο έργο, από τη στιγμή που αναλογεί ένας σωφρονιστικός υπάλληλος για κάθε τρεις φυλακισμένους.
Τα στοιχεία διαβιβάστηκαν στη Βουλή από τον υπουργό Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου μετά από ερώτηση των βουλευτών της ΔΗΜΑΡ Νίκης Φούντα και Γ. Πανούση.
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου