Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Κυριακή, 11 Μαΐου 2014

Eurovision 2014- Η χαρά του κιτς και των τραβελιών...Νικήτρια η Αυστρία με την Conchita Wurst

 

tra


Η Κονσίτα από την Αυστρία, το τραβέλι με το μούσι νικήτρια της φετινής Eurovision.
Οι 26 χώρες που διαγωνίστηκαν στον τελικό της Eurovision ήταν με σειρά εμφάνισης οι εξής: Ουκρανία, Λευκορωσία, Αζερμπαϊτζάν, Ισλανδία, Νορβηγία, Ρουμανία, Αρμενία, Μαυροβούνιο, Πολωνία, Ελλάδα, Αυστρία, Γερμανία, Σουηδία, Γαλλία, Ρωσία, Ιταλία, Σλοβενία, Φινλανδία, Ισπανία, Ελβετία, Ουγγαρία, Μάλτα, Δανία, Ολλανδία, Σαν Μαρίνο και Ηνωμένο Βασίλειο.
Να σημειώσουμε ότι η Ελλάδα πήρε την 20η θέση.

Αυτό το ''πράμα'' είχε ωραία φωνή (αν δεν το κοιτούσες και δεν ξενέρωνες με την αποκρουστική εμφάνιση). Αλλά προφανώς δεν θα ψηφιζόταν αν δεν τόνιζε την τραβελίστικη πλευρά. Η πρώτη σκέψη που κάνει κάποιος είναι η συνήθης, δηλαδή ότι έτσι είναι ο διαγωνισμός της Γιουροβίζιον και θα πρέπει να σταματήσουμε να παίρνουμε μέρος σε τέτοιο ξεπεσμένο τσίρκο. Η δεύτερη σκέψη όμως φέρνει στην επιφάνεια πιο σοβαρά ζητήματα, όπως τα κριτήρια των Ευρωπαίων που εκτός από κόμματα παιδοφίλων και αιτήματα για αποποινικοποιήσεις των ερωτικών τους συνευρέσεων με τα ζώα, ψηφίζουν τα δήθεν μπερδεμένα τραβέλια για νικητές διαγωνισμών. Και να μην ξεχνάμε και το πιο ανησυχητικό : Ακόμα και η Ελλάδα....της φτώχειας, της πείνας, της εξαθλίωσης, της απομάκρυνσης από τα όνειρα και τα ιδανικά, η  εγκλωβισμένη Ελλάδα που ψηφίζει Σαμαράδες και Βουβουζέλους και αργοπεθαίνει μέρα με τη μέρα, το 12αρι το έδωσε στο ...εγκλωβισμένο τραβέλι.)

agiovasilema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου