Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Πάγκαλος εκτός ορίων, λογικής και αξιοπρέπειας: "Η Δούρου νομίζει ότι είναι ωραία – Να βγάλει αφίσες με μαγιό" – "Νούμερο" ο Μανώλης Γλέζος . (Κάποιος να τον μαζέψει αυτόν δεν υπάρχει;)

(Δεν πειράζει, αρκεί που έχουμε δει εσένα με μαγιώ και ακόμα δεν έχουμε συνέλθει από το σοκ!!)

 
Ξεπέρασε και τον εαυτό του ο Θόδωρος Πάγκαλος – `Η Δούρου νομίζει ότι είναι ωραία – Να βγάλει αφίσες με μαγιό` – `Νούμερο` ο Μανώλης Γλέζος



- Απίστευτα σεξιστικά σχόλια για τη Ρένα Δούρου λίγες μέρες πριν τις εκλογές
- "Έχει κολλήσει τη φάτσα της στους τοίχους γιατί νομίζει ότι είναι ωραία" είπε ο Πάγκαλος (ενώ αυτός είναι σκέτος ...Άδωνις... κούκλος άντρας)
- Κάλεσε την υποψήφια περιφερειάρχη Αττικής με τον ΣΥΡΙΖΑ να βγάλει φωτογραφία με μπικίνι! (Δε χρειάζεται...έχουμε δει αυτόν και ακόμα πίνουμε σόδες να χωνέψουμε)
- "Να δούμε τι ψηφίζουμε, όλα τα κορμιά στην πίστα" το σχόλιό του!
- Επίθεση και κατά του Μανώλη Γλέζου (Πέρα από ιστορική μορφή της Αριστεράς, 93 χρονών ο Γλέζος...να μην ξεχνιόμαστε)
- "Εξωφρενική συμπεριφορά η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ"

Ξεπέρασε ακόμη και τον χειρότερο εαυτό του ο  Πάγκαλος, που μέσα από τη συχνότητα του ΒΗΜΑ FM, όπως κάθε Τρίτη, έκανε απίστευτα σεξιστικά σχόλια για την υποψήφια περιφερειάρχη Αττικής με τον ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου, ενώ δε δίστασε να χαρακτηρίσει "νούμερο" τον Μανώλη Γλέζο, ιστορική μορφή της Αριστεράς και της Εθνικής Αντίστασης.

Η επίθεση του Θεόδωρου Πάγκαλου στον ΣΥΡΙΖΑ πέρασε σε προσωπικό επίπεδο και ξεπέρασε κάθε όριο. Ο πρώην υπουργός επιστράτευσε σεξιστικά σχόλια κατά της Ρένας Δούρου, μη διστάζοντας να της... ζητήσει αφίσες με μαγιό, αφού πρώτα τη χαρακτήρισε "βρωμερή" φάτσα.

Αρχικά, κατηγόρησε την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ για την περιφέρεια Αττικής πως παραβιάζει «κτηνωδώς» τις διατάξεις της προεκλογικής εκστρατείας. «Παρανόμως έχει κολλήσει τη φάτσα της στους τοίχους γιατί νομίζει ότι είναι ωραία», είπε. Αλλά δε σταμάτησε εκεί. Το παραλήρημα είχε και συνέχεια: «Θέλω να ολοκληρωθεί η εκστρατεία της κυρίας Δούρου. Να δούμε ολόσωμη φωτογραφία με μπικίνι. Να δούμε τι ψηφίζουμε. Όλα τα κορμιά στην πίστα».

Απαντώντας σε σχόλιο ακροατή πως οι δηλώσεις του είναι σεξιστικές, ο Θ. Πάγκαλος το έριξε στο... χιούμορ! Είπε πως εκείνος κάνει χιούμορ πάνω σε μια "σεξιστική και αισχρή συμπεριφορά να προβάλλεις τη φάτσα σου προεκλογικά".

"Ας βγούνε με τα μαγιό και η Δούρου και ο Σγουρός να δούμε ποιον θα ψηφίσουμε. Αυτά έχουμε πάθει με τις αλητείες του ΣΥΡΙΖΑ", είπε.
"Νούμερο" ο Γλέζος


Και αφού άφησε τη Ρένα Δούρου, ο Θεόδωρος Πάγκαλος "έπιασε" στο στόμα του τον Μανώλη Γλέζο, ιστορική μορφή της Αριστεράς και της Εθνικής Αντίστασης.

Σχολιάζοντας την επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ να θέσει επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του τον 92χρονο πολιτικό, ο Θ. Πάγκαλος είπε: "Δεν μπορεί τον άλλον που είναι ''νούμερο'', που δε μπορεί να μπει στο αεροπλάνο και να τον βάζουμε επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου".

Χαρακτήρισε δε "εξωφρενική συμπεριφορά" την ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως τον ενοχλεί βαθύτατα ότι ένας στους πέντε Έλληνες ψηφίζει "το παράλογο και το εξωφρενικό".

"Θα ψηφίσω ΝΔ ή Ποτάμι – Τραμπούκοι στην Ελιά, βαρετοί στη ΔΗΜΑΡ"


Όσον αφορά εκείνον, ο Θεόδωρος Πάγκαλος υποστήριξε ότι θα ψηφίσει είτε τη Νέα Δημοκρατία είτε το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη αλλά όχι ΔΗΜΑΡ γιατί... βαριέται.

Σε ό,τι αφορά τη δική του ψήφο, ο πρώην υπουργός ανέφερε ότι θα ψηφίσει ΝΔ ή Ποτάμι, αλλά πάντως όχι ΔΗΜΑΡ γιατί... βαριέται.

«Θα ψηφίσω Νέα Δημοκρατία ή Ποτάμι. Δεν θα ψηφίσω Ελιά γιατί δεν με θέλουν», είπε και χαρακτήρισε "τραμπούκους" ως προς τη συμπεριφορά τους προς εκείνον τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ Πάρη Κουκουλόπουλο και Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο από το ΠΑΣΟΚ.

«Είμαι υποχρεωμένος να παραμένω ερωτευμένος με μια γυναίκα που δεν με αγαπάει;», διερωτήθηκε για το ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με τον Θ. Πάγκαλο, για να επιβληθεί ο νόμος και η τάξη στη χώρα πρέπει την επόμενη μέρα των εκλογών να προηγείται η Νέα Δημοκρατία. Κάλεσε όσους θέλουν να εκδηλώσουν τη δυσαρέσκειά τους για την κυβερνητική πολιτική να ψηφίσουν ευρωπαϊκά κόμματα, τα οποία σύμφωνα με τον πρώην υπουργό είναι «το Ποτάμι και η ΔΗΜΑΡ».
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου