Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΓΡΙΒΕΑΣ ΚΑΙ ΒΑΤΣΙΚΑ!!! (Και ο επαγγελματίας που χρωστάει ένα χιλιάρικο, βρίσκεται μέσα στη φυλακή....)


Ό,τι θέλουν κάνουν!!!

ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ.

Ελεύθεροι με όρους Γριβέας και Βάτσικα

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν ο Κυριάκος Γριβέας και η σύζυγός του Αναστασία Βάτσικα, όπως αποφάσισε το ειρηνοδικείο του Westiminster του Λονδίνου, στο οποίο παραπέμφθηκαν από τις βρετανικές αρχές για την υπόθεση των επισφαλών δανείων του ΤΤ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, επιβλήθηκε στον καθένα χρηματική εγγύση 50.000 λιρών, τους ζητήθηκε να παραδώσουν τα διαβατήριά τους, ενώ θα πρέπει να παρουσιάζονται τρεις φορές την εβδομάδα στο αστυνομικό τμήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου