Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014

Ιδρύει νέο κόμμα και ο .... Τζουμάκας.

Αποστασιοποιημένος εδώ και καιρό από το ΠΑΣΟΚ, ο Στέφανος Τζουμάκας προχώρησε στην ίδρυση νέου κόμματος, το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα την ερχόμενη Κυριακή.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση: “Η Πρωτοβουλία Ίδρυσης Σοσιαλιστικού Κόμματος, στα πλαίσια της δημόσιας εκδήλωσης της για την έγκριση της Ιδρυτικής της Διακήρυξης και τη συγκρότηση Πολιτικού Συμβουλίου και Κεντρικής Επιτροπής, σας καλεί την Κυριακή, 26 Ιανουαρίου και ώρα 11.30 π.μ. στο αμφιθέατρο (6ος ορ.) του Ε.Β.Ε.Α., Ακαδημίας 7.

Για την Πρωτοβουλία Ίδρυσης Σοσιαλιστικού Κόμματος
Στέφανος Τζουμάκας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου