Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 3,5% στον ΣΥΡΙΖΑ


dimoskopiisΠροβάδισμα 3,5 μονάδων έναντι της ΝΔ έχει ο ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Public Issue για την Εφημερίδα των Συντακτών. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εμφανίζεται στο 31,5% και η Νέα Δημοκρατία στο 28%.

Η δημοσκόπηση, που δημοσιεύεται την Τετάρτη δίνει στην πρόθεση ψήφου 31,5% στον ΣΥΡΙΖΑ, 28% στη Νέα Δημοκρατία, 10% στη Χρυσή Αυγή, 6,5% στο ΠΑΣΟΚ, 6,5% στο ΚΚΕ, 4,5% στους ΑΝΕΛ, 3,5% στη ΔΗΜΑΡ και 9,5% στα λοιπά κόμματα.

Στην παράσταση νίκης, το 52% θεωρεί ότι νικητής θα αναδειχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και το 35% η ΝΔ.

Στην ερώτηση ποια κυβέρνηση θεωρείται πως μπορεί να αντιμετωπίσει καλύτερα τα προβλήματα της χώρας, το 29% πιστεύει μία κυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ενώ το 26% μία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -το 41% απαντά καμία από τις δύο.

Στην ερώτηση για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, το 39% θεωρεί καταλληλότερο τον Αντώνη Σαμαρά, το 30% τον Αλέξη Τσίπρα και το 29% κανέναν από τους δύο.

Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε μεταξύ 8 και 13 Ιανουαρίου σε δείγμα 1.005 ατόμων με τηλεφωνικές συνεντεύξεις και δομημένο ερωτηματολόγιο. Το σφάλμα ορίζεται στο 3,2%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου