Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τρίτη, 14 Μαΐου 2013

“Προτιμώ να πέσει η κυβέρνηση”. Δε νομίζω να διαφωνούν πολλοί Αντώνη…

 
 
free-fall
«Προτιμώ να πέσει η κυβέρνηση παρά να κάνω πίσω με την απεργία των καθηγητών!» δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Δε γνωρίζω αν το έχετε καταλάβει αλλά έχουμε δύο πρωθυπουργούς σε ένα.
stratis1του Στρατή Μαζίδη
Έχουμε το στοιβαρό Αντώνη Σαμαρά που δε χαμπαριάζει από συνδικάτα και κατεστημένα. Τον πρωθυπουργό που δεν πιάνεται αιχμάλωτος των συντεχνιών. Το κράτος θα λειτουργήσει κύριοι. Είναι σοβαρό. Τι το περάσατε για μπουρδέλο; Μα καλά πως σας δόθηκε τέτοια εντύπωση; Υπάρχει ανάπτυξη κύριοι. Οι Καναδοί αγοράζουν το αερόδρομιο το οποίο πουλήθηκε με κάτι κάμποσα εκατομμύρια ευρώ οφειλές σε ΦΠΑ. Εργαζόμενοι απολύονται και σκλάβοι προσλαμβάνονται.
Κι έχουμε και τον Antonis Samaras που όταν βγαίνει στο εξωτερικό διαπραγματεύεται με …πυγμή, με …σθένος, βαρά το χέρι στο τραπέζι (για να σκοτώσει κάποιο μυγάκι), σηκώνεται όρθιος, απεκδύεται των ενδυμάτων του και βροντοφωνάζει να το ακούσουν όλοι οι Ευρωπαίοι (μεταξύ των οποίων και κάτι κτηνοβάτες εταίροι μας) YES TO EVERYTHING!
Πραγματικά Αντώνη αυτή η κυβέρνηση το μόνο που κάνει είναι για π-έσιμο (όποιος θέλει βέβαια μπορεί να αλλάξει το πρώτο γράμμα).
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου