Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Απίστευτο- Ο αδελφός του Ολλανδού που μαχαίρωσε τον 12χρονο Ρώσο, είναι βαρυποινίτης για φόνο αστυνομικού!! Προσλαμβάνουν αλλοδαπούς χωρίς κανέναν έλεγχο και συστάσεις!!!

Οι ξενοδόχοι προσλαμβάνουν κάθε καρυδιάς καρύδι....Αλλοδαποί ψυχάκηδες, δολοφόνοι, αλήτες, δουλεύουν χωρίς κανέναν έλεγχο στην Ελλάδα.


Κάθε μέρα που περνά, έρχεται στο φως μια νέα πτυχή αυτής της τραγικής υπόθεσης, με θύμα τον 12χρονο Ρώσο, που μαχαιρώθηκε 20 φορές από τον Ολλανδό κλόουν του ξενοδοχείου στην Κρήτη.

Πρώτα, ήρθε η ψυχρή ομολογία του 20χρονου που σόκαρε τους πάντες!
Μετά, η μητέρα του Ολλανδού, προσπαθώντας να "δικαιολογήσει" τα όσα φρικτά συνέβησαν αποκάλυψε ότι ο γιος της είναι αυτιστικός.

Σήμερα και ενώ το 12χρονος θύμα της υπόθεσης, δίνει τη δική του μάχη στο νοσοκομείο, έρχεται στο φως άλλη μια πτυχή της ζωής του δράστη.

Ο αδερφός του, βρίσκεται στη φυλακή, για το φόνο αστυνομικού! Αυτό αναφέρει η ολλανδική εφημερίδα “De Telegraaf”.

Όπως διαβάζουμε στο enetenglish.gr ότι ο αδελφός του Cirino, ο Lorenzo Schrijver, συνελήφθη το Μάιο του 2007 στην Πενσιλβάνια για συνενοχή σε δολοφονία!

Ο νεαρός Ολλανδός είχε φτάσει στις ΗΠΑ για να κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε κάθειρξη μεταξύ 30-60 ετών!

“Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για τις πράξεις μου σε αυτό το έγκλημα, κυρίως στην οικογένεια του θύματος” είπε ο 24χρονος Lorenzo Schrijver στον πρόεδρο του δικαστηρίου προτού του ανακοινωθεί η ποινή, σύμφωνα με τη Lancaster Online.




“Ήμουν δειλός”, φέρεται να είπε ακόμα και εξέφρασε την ελπίδα να μπορέσει να προχωρήσει και να διδαχθεί απ’ αυτή την εμπειρία...

Όπως αντιλαμβανόμαστε από την ιστορία του δολοφόνου ψυχάκια Ολλανδού, του κτήνους Πακιστανού της Μυρτούλας και ένα σωρό άλλων περιπτώσεων στα τουριστικά θέρετρα, δεν γίνεται κανένας απολύτως έλεγχος στους αλλοδαπούς που προσλαμβάνουν για φθηνό εργατικό δυναμικό στις τουριστικές μονάδες της χώρας μας. Τον αντιρατσιστικό νόμο κύριε Ρουπακιώτη εσύ φρόντισε και όλα τα άλλα δε μ@αμιούνται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου