Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τρίτη, 14 Μαΐου 2013

Αυτό είναι το Αλβανικό κάθαρμα που σκότωσε το ζευγάρι τον ηλικιωμένων για να ληστέψει το αυτοκίνητό τους.

 

 

Alvanos dolofonos 3
To 30χρονο κτήνος εισέβαλε στο σπίτι των δύο ηλικιωμένων, τους οποίους και χτύπησε στο κεφάλι, πιθανόν με κοντάκι όπλου, την ώρα που βρίσκονταν στα κρεβάτια τους!
Οι άτυχοι ηλικιωμένοι αν και είχαν φροντίσει να θωρακίσουν το σπίτι τους με κάγκελα στα παράθυρα, δεν είχαν ασφαλίσει την πόρτα της εισόδου, από την οποία μπήκε το κάθαρμα!
Alvanos dolofonos
Το έγκλημα τοποθετείται γύρω στις 22.00 το βράδυ του Σαββάτου (11-05-2013).
Όπως όλα δείχνουν, ο αλβανός εγκληματίας μπήκε στο σπίτι, τους σκότωσε και άρπαξε τα κλειδιά του αγροτικού αυτοκινήτου του ζευγαριού.
Alvanos dolofonos 2
Πηγή φωτογραφίας 24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου