Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Κέρκυρα: Προφυλακίστηκε ο προπονητής της εθνικής ομάδας κρίκετ που ασέλγησε σε 17χρονο.

Προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε ο 49χρονος προπονητής κρίκετ που κατηγορείται για ασέλγεια σε 17χρονο αγόρι, επ' αμοιβή και κατ' εξακολούθηση.

Η απολογία του 49χρονου κράτησε περίπου τρεις ώρες, αλλά δεν κατάφερε να πείσει για την αθωότητά του.

Υπενθυμίζεται ότι, ο 49χρονος συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου, κατόπιν καταγγελίας του γονέα του 17χρονου αλλά και έρευνα της Αστυνομίας

 

Λεπτομέρειες για την εμετική δράση του σεσημασμένου παιδόφιλου, τον οποίο κάναμε ... προπονητή της Εθνικής Ομάδας, χωρίς τον ελάχιστο έλεγχο για το βρώμικο παρελθόν του....:

Προσέλαβαν σεσημασμένο παιδόφιλο ως προπονητή παιδιών!



«Παγωμάρα» επικρατεί στην Κέρκυρα μετά τις αποκαλύψεις για τη δράση του παιδόφιλου προπονητής της Εθνικής Ομάδας κρίκετ που ασελγούσε σε έναν 17χρονο αθλητή με αμοιβή… 20 ευρώ κάθε φορά! Το πλούσιο οπτικό υλικό που βρέθηκε στο σπίτι του και εξετάζεται από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, καθώς και το παρελθόν του που περιλαμβάνει τη σύλληψή του στις ΗΠΑ πριν από 13 χρόνια για τον ίδιο λόγο, πείθουν ότι ο συγκεκριμένος έφηβος δεν ήταν το μόνο του θύμα.

Το ερώτημα που απασχολεί τους γονείς παιδιών τα οποία αθλούνται στο κρίκετ, είναι πώς προσελήφθη ένας παιδόφιλος στην Εθνική Ομάδα χωρίς να εξεταστεί το ποινικό παρελθόν του. Γιατί, παρά την ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ στην
....
οποία υποστηρίζεται ότι ο 49χρονος δεν φέρει την ιδιότητα του προπονητή της Εθνικής Ομάδας, ο Γιώργος Προσωπάρης ήταν πράγματι για ένα διάστημα βοηθός προπονητή και αναφέρεται σε όλες τις επίσημες ανακοινώσεις των αγώνων για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κατηγορίας 2 Κάτω των 17 ετών, το 2008 στο Isle of Man!
Eνας χρόνος φυλακή στις ΗΠΑ
Άλλωστε, αν δεν είχε εργασιακή σχέση με την Ομοσπονδία, γιατί το Δ.Σ. στην μόλις 34 λέξεων ανακοίνωσή του που υπογράφουν ο πρόεδρος Ιωσήφ Νικήτας και ο γενικός γραμματέας Στυλιανός Γούστης αναφέρει ότι «αποφασίζει ομόφωνα την απομάκρυνση του»; Η Ομοσπονδία όφειλε να γνωρίζει ότι ο ο Προσωπάρης είχε συλληφθεί στις 22 Αυγούστου 2000 στο Λος Άντζελες και είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης ενός έτους και μιας ημέρας, επειδή ταξίδεψε από την Αυστραλία για να συναντήσει ένα 13χρονο αγόρι με τον κωδικό «gaydads4sons» που είχε γνωρίσει σε ένα chat room του Ίντερνετ!

Όπως αποδείχθηκε, το «αγόρι» ήταν μια γυναίκα μυστική πράκτορας του FBI που έστηνε παγίδες σε παιδόφιλους! Σύμφωνα με τους Times, ο George Prosoparis όπως αναφερόταν στο βρετανικό διαβατήριό του, δήλωσε στο δικαστήριο του Λος Άντζελες ότι «λυπάται που συνέβη αυτό»! Εξέτισε την ποινή που του επιβλήθηκε, αλλά παρέμεινε επί τρία χρόνια υπό επιτήρηση ως δράστης σεξουαλικού αδικήματος σε βάρος ανηλίκου και του απαγορεύθηκαν η χρήση του Ίντερνετ, η επικοινωνία με άτομα κάτω των 18 χρόνων και το να συχνάζει σε μέρη όπου συχνάζουν παιδιά.



Συνεργαζόταν με την Αστυνομία!
Ο 49χρονος προπονητής ήταν αναγνωρίσιμο πρόσωπο στην Κέρκυρα… Όταν, στα μέσα Δεκεμβρίου, είχε υποστεί ένα βαρύτατο κάταγμα στο πόδι του και χρειάστηκε να χειρουργηθεί, τα μηνύματα συμπαράστασης στα social media ήταν δεκάδες.

Φυσικά, κανείς δεν φανταζόταν τη διπλή προσωπικότητα που έκρυβε… Ούτε καν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Κέρκυρας στους οποίους κατήγγειλε πριν από λίγο καιρό την κλοπή της μοτοσικλέτας του. Στον τοίχο του στο facebook, ο Προσωπάρης κόμπαζε ότι εκείνος οδήγησε την Αστυνομία στον εντοπισμό της κλεμμένης μηχανής του μαζί με τουλάχιστον άλλες 23, στα χέρια των μελών της σπείρας που εξαρθρώθηκε την Πρωτομαγιά!

Τότε είχαν συλληφθεί τέσσερις Έλληνες και τρείς αλλοδαποί ηλικίας από 16 ως 21 χρόνων που παραποιούσαν τα στοιχεία από τα κλεμμένα δίκυκλα και τα πωλούσαν ολόκληρα ή ως ανταλλακτικά.



Η σύλληψη στην Κέρκυρα
Η ψυχραιμία των γονιών του 17χρονου στο οποίο ασελγούσε επί ενάμισι χρόνο ο Ελληνοαυστραλος προπονητής με την βρετανική υπηκοότητα, έβαλε τέλος στη δραστηριότητα του επικίνδυνου παιδόφιλου. Από καιρό είχαν αντιληφθεί ότι ο Προσωπάρης παρενοχλούσε το παιδί τους και του είχαν στείλει μηνύματα να το αφήσει ήσυχο! Όταν διαπίστωσαν ότι δεν είχε τέτοια πρόθεση, είχαν την αξιέπαινη σύνεση να μην πάρουν το νόμο στα χέρια τους, αλλά να καταφύγουν στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας.

Την υπόθεση χειρίστηκε προσωπικά ο Αστυνομικός Διευθυντής Σπύρος Μαρτίνης, που βρισκόταν σε διαρκή επικοινωνία με τους γονείς. Όταν ενημερώθηκε ότι ο 17χρονος βρισκόταν στο σπίτι του προπονητή, οργάνωσε επιχείρηση για τη σύλληψή του. Έτσι, ο Γιώργος Προσωπάρης δεν πρόλαβε να εξαφανίσει τα επιβαρυντικά στοιχεία.

Στο σπίτι του κατασχέθηκαν διάφορα βοηθήματα για ερωτικές πράξεις με τις ενδείξεις για τη χρήση τους, ένα ξυπνητήρι με ενσωματωμένη κρυφή κάμερα με το οποίο κατέγραφε τις περιπτύξεις του με τα ανήλικα θύματά του, τρεις φορητοί και ένας σταθερός υπολογιστής μαζί με πλήθος σκληρούς δίσκους και usb sticks που εστάλησαν στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να διαπιστωθεί αν έχει καταχωρήσει υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Παράλληλα, ερευνώνται προσεκτικά όλες οι επαφές και συνομιλίες του προπονητή στο facebook, το Twitter, το MySpace και σε πολλά άλλα social media στα οποία είχε δημιουργήσει προφίλ, τα οποία φρόντιζε να είναι «κλειδωμένα» για τα αδιάκριτα βλέμματα.
ΠΗΓΗ:http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=278004

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου