Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Πέμπτη, 16 Μαΐου 2013

Κυνικός και ψυχρός ο Ολλανδός κλόοουν: Είχα σκοπό να σχολάσω και να τον θάψω. Κατέρρευσα μόνο όταν έμαθα ότι ο μικρός ζούσε...

 
«ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΝ ΘΑΨΩ»
Ο 20χρονος Syrino Schrijver άφησε εμβρόντητους ακόμα και τους αστυνομικούς, καθώς εξιστορούσε απόλυτα ψύχραιμος λεπτό προς λεπτό τις δολοφονικές κινήσεις του εναντίον του 12χρονου αγοριού.
Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο δράστης δήλωσε ότι ήταν σίγουρος πως είχε σκοτώσει το παιδί και αφού πλύθηκε από τα αίματα, πήγε και συνέχισε τη δουλειά του ως ανιματέρ, κανονικά, με σκοπό να θάψει το πτώμα, αφού θα τελείωνε.
Διαβάστε τη συγκλονιστική ομολογία του:
«Ένας πελάτης του ξενοδοχείου μου έδωσε στο laptop και το κινητό του παιδιού για να δώσω στη διεύθυνση για να τα φυλάξουν. Εγώ τα είδα και σκέφτηκα ότι δεν θα ήταν άσχημο να τα κρατούσα. Βρήκα ευκαιρία και πήγα και τα έκρυψα στο parking του ξενοδοχείου, από όπου θα τα έπαιρνα, τελειώνοντας τη δουλειά.
Εκεί κατάλαβα ότι ο μικρός με παρακολουθούσε. Μου μιλούσε έντονα στα ρώσικα και με χειρονομίες μου έδειχνε την τσάντα και μου ζητούσε, προφανώς, να του τη δώσω πίσω. Εγώ του μιλούσα στα Αγγλικά. Ο μικρός έδειχνε αποφασισμένος να πάρει πίσω τα πράγματά του.
Επειδή φώναζε, του είπα να έρθει λίγο πιο απόμερα, για να του τα δώσω. Βρήκα ένα απόμερο σημείο και εκεί άρχισα να τον χτυπάω με όλη μου τη δύναμη. Πίστεψα πραγματικά ότι τον είχα σκοτώσει. Πίστεψα ότι τα είχα καταφέρει και έσυρα το «πτώμα» 5 μέτρα πιο μακριά, προκειμένου να το θάψω, όταν θα τελείωνα από τη δουλειά. Πλύθηκα από τα αίματα και συνέχισα κανονικά τη δουλειά.
Η αλήθεια είναι ότι το «έπαιζα χαζός» στην αστυνομία που έκανε ερωτήσεις σε μένα και σε όλο το προσωπικό και μάλιστα βοήθησα και στις έρευνες για τον εντοπισμό του παιδιού. Εκεί όμως που κατέρρευσα, ήταν όταν έμαθα ότι ο μικρός ζούσε και με είχε αναγνωρίσει».
Σημειώνεται ότι ο 20χρονος θα οδηγηθεί την Πέμπτη στον Εισαγγελέα Ηρακλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου