Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ- ΕΤΣΙ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ....

 


skoyriesgin
Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι τρεις προσαγωγές από τις Σκουριές ενώ αύριο οι τρεις γυναίκες θα οδηγηθούν στο αυτόφωρο. Η πρώτη κατηγορείται ότι εξύβρισε τον επικεφαλής αστυνομικό, ενώ στη συνέχεια, όταν δόθηκε εντολή να συλληφθεί, οι άλλες δύο επιχείρησαν να την απελευθερώσουν.
Η μία, μάλιστα, σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίζεται, φέρεται να δάγκωσε αστυνομικούς. Αντιμετωπίζουν, κατά περίπτωση, τις κατηγορίες της εξύβρισης, της αντίστασης, των απλών σωματικών βλαβών και ενδεχομένως της απείθειας, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο ThessToday ο δικηγόρος τους, Αλέξανδρος Αδαμίδης.
Στον αέρα βρίσκεται η συνάντηση που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί αύριο στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης, για την αποκλιμάκωση της έντασης, μετά και τα τελευταία γεγονότα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου