Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις στο HOT DOG του Κώστα Βαξεβάνη για τις υποκλοπές της VODAFONE: Ο Κώστας Τσαλικίδης υπνωτίστηκε και μετά τον κρέμασαν!!!


HOT DOC: Ύπνωσαν και κρέμασαν τον Τσαλικίδη!

 Αποκαλύψεις φωτιά στο HOT DOC του Κώστα Βαξεβάνη που κυκλοφορεί:
Οι υποκλοπές του 2004-5 δεν είναι μια δικαστική υπόθεση, όπως θέλουν να δείχνουν κάποιοι. Είναι ένα τεράστιο σκάνδαλο κατασκοπείας με θύμα τη χώρα, τον πρωθυπουργό της και τον πυρήνα της εξουσίας. Αμέσως μετά την ευωχία των Ολυμπιακών Αγώνων, αφού καταναλώσαμε ότι προϊόν ασφαλείας πρότειναν οι σύμμαχοι μας και οι εταιρείες τους, αποδείχθηκε πως είμαστε ανήμποροι και καθόλου ασφαλείς.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε τυχαία ένα χρόνο μετά και αφού ένας άνθρωπος στέλεχος της Vodafone, ο Κώστας Τσαλικίδης, βρέθηκε κρεμασμένος.
Οι Αμερικανοί και το όνομα του Έλληνα κατασκόπου των υποκλοπών
Μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων και λίγο πριν αποχωρήσουν οι Αμερικανοί, εκτός από τις αναμνηστικές πλακέτες, αφήνουν στην Ελληνική ομάδα των συνεργατών τους στην ΕΥΠ και ένα δώρο: ένα φορητό βαλιτσάκι υποκλοπών και μπόλικα ανταλλακτικά. Ξέρουν πολύ καλά πως η ομάδα θα χρησιμοποιήσει το βαλιτσάκι για τους δικούς της λόγους, για να κάνει «ιδιωτικές» παρακολουθήσεις, αλλά αυτό δεν τους ενδιαφέρει. Οι ίδιοι έχουν αυτό που θέλουν: Την Ελλάδα στο πιάτο, ηλεκτρονικά.
Η «άκρως απόρρητη» συγκάλυψη της ΕΥΠ
Μετά από έρευνα τεσσάρων μηνών η ΕΥΠ κατέθεσε ένα πόρισμα του οποίου τα συμπεράσματα είναι κατά πολύ υποδεέστερα της πιο πρόχειρης δημοσιογραφικής έρευνας. Ανακρίβειες, ασάφειες και ψέματα συνθέτουν ένα «ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟ» σημείωμα που
....
αναφέρεται στις υποκλοπές.
Ποιος πιστεύει πια ότι ο Κώστας Τσαλικίδης αυτοκτόνησε;
‘Έξι χρόνια μετά το σκάνδαλο των υποκλοπών και επτά από τον θάνατο του Τσαλικίδη, υπάρχουν ίσως ελάχιστοι σε αυτή τη χώρα που πιστεύουν πως ένας άνθρωπος που γνώριζε τα μυστικά των υποκλοπών αυτοκτόνησε, αφού το προηγούμενο βράδυ αγόρασε γλυκά και σχεδίαζε τι θα κάνει το σαββατοκύριακο. Αν ο Τσαλικίδης αυτοκτόνησε, τότε είναι ο πρώτος απαγχονισμένος στον κόσμο που κατάφερε να το κάνει χωρίς σπασμούς, τραυματισμούς και αγωνία. Σαν να αυτοκτόνησε ενώ κοιμόταν.

Περισσότερα στο περιοδικό που μόλις κυκλοφόρησε, με φωτογραφίες ντοκουμέντο  και μια συγκλονιστική επιστολή της συντρόφου του Κ. Τσαλικίδη....

(agiovasilema: Καλό κουράγιο στον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη! Θέλει κότσια να τα βάζεις με την παγκόσμια νεοταξίτικη  αληταρία....)

Σχετικοί σύνδεσμοι:
HOT DOC και λίστα ΛΑΓΚΑΡΝΤ http://agiovasilema.blogspot.gr/2012/10/hot-doc.html

Κώστας Βαξεβάνης για την εντολή σύλληψής του: http://agiovasilema.blogspot.gr/2012/10/video.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου